Vacatures in Zuid-Holland

De graven van het vroegere Zuid-Holland waren al volop bezig met modernisering en dat zien we tegenwoordig nog steeds. Alleen de Rotterdamse haven al, staat bol van de techniek. Innovatieve bedrijven zoeken non-stop naar nieuwe duurzame technieken. Technicum werkt nauw samen met deze organisaties en voorziet hen van technische specialisten en BBL-leerlingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk direct ons actuele aanbod aan technische vacatures in Zuid-Holland.

Lees meer

Topwerkgevers in Zuid-Holland

Uiteraard heeft Zuid-Holland veel meer te bieden dan alleen het havengebied in Rotterdam. Technicum werkt in de gehele provincie samen met grote organisaties en lokale MKB-ers. Innovatie en vernieuwing kenmerkt deze bedrijven, hoe groot of klein ze ook zijn. Van moderne brandmeldinstallaties in nieuwe kantoorpanden en woonflats, tot duurzame energie voorziening. Van snellere internetverbindingen tot onderdelen voor de JSF.
Technicum biedt jou de kans om deel uit te maken van deze innovaties, door een baan voor je te vinden, bij onder andere:

Bij jou in de buurt:

Ben je direct op zoek naar een leuke technische baan, bij jou in de buurt? Gebruik dan gerust het filter of klik op één van onderstaande plaatsen:

Contact met een vestiging

Geen leuke vacature op onze website kunnen vinden of wil je liever persoonlijk contact om samen naar de mogelijkheden te kijken die Technicum jou te bieden heeft? Bekijk de vestiging van jouw voorkeur en neem vrijblijvend eens contact op met Technicum Rotterdam.

Of neem rechtstreeks contact op met Technicum KAU Telecom voor de mogelijkheden bij KPN en Technicum KAU Zuid voor de mogelijkheden bij GKN Aerospace.