U zoekt technisch personeel

Meer dan ooit doet de samenleving de komende jaren een beroep op de innovatiekracht en de creativiteit van de technieksector. De energietransitie, een circulaire economie en een enorme woningbouwopgave zijn stuk voor stuk uitdagingen die niet zonder goed opgeleid technisch personeel kunnen. We hoeven u echter niet uit te leggen dat die vakmensen steeds moeilijker te vinden zijn. Zowel in de zorg, bij defensie, in de (installatie)techniek, de (af)bouw en de infrasector nemen de tekorten aan goed opgeleid personeel eerder toe dan af.

Daarom bent u bij Technicum aan het juiste adres.
Door uitgekiende innovatieve methodes zoals talent hacking, werving en selectie en opleiden vinden wij voor tal van topbedrijven in de techniek de juiste gemotiveerde mensen.

Technicum als werkgever in techniek

Technicum stelt zich op als werkgever van uw vakmensen. Zodat u zich alleen maar met uw eigen corebusiness hoeft bezig te houden. Dat houdt in dat wij de arbeidsvoorwaarden scheppen, voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling zorgen, het juiste gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen regelen en voor de correcte certificering zorgen. Wij ontzorgen u volledig en dragen zelf de zorg voor de toekomst van technisch Nederland.

Sollicitatiegesprek bij Technicum
Technicum ONE Start theorie

Opleidingen en certificaten

De ontwikkelingen en innovaties in de techniek gaan razendsnel. Dus is het van belang dat uw vakmensen een leven lang blijven leren. Technicum onderhoud uitstekende contacten met het onderwijsveld en verzorgt op iedere niveau desgewenst inhouse opleidingen en trainingen. En we zorgen dat iedere medewerker, voor hij bij u aan de slag gaat, over de juiste certificaten beschikt. Daar heeft u geen omkijken naar.

Veilig en gezond werken

U wilt, net als ons, dat iedere medewerker na gedane arbeid gezond en veilig weer naar huis gaat. Technicum besteedt daarom veel aandacht aan veilig werken, verzorgt trainingen, certificering en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Bovendien houden we onze mensen een werkend leven lang duurzaam inzetbaar. Zodat ze zonder problemen of lichamelijke klachten de pensioengerechtigde leeftijd halen.