Technicum ONE Plus

Blijven leren en ontwikkelen met Technicum ONE Plus

Om veranderingen bij te houden, moet je voorop lopen. Voor technisch specialisten is het dus belangrijk om zich tijdens hun hele loopbaan te blijven ontwikkelen. Dat doen wij door onze medewerkers op één te zetten en voor iedereen een persoonlijk ontwikkelplan te maken. Met daarin hun dromen, wensen, doelen en ambities. Die vervolgens stuk voor stuk gerealiseerd kunnen worden met vakgerichte bijscholing of door het trainen van soft skills. Op die manier blijft iedere technisch specialist tijdens zijn hele loopbaan relevant en maximaal (duurzaam) inzetbaar.

Het Technicum Ontwikkel Plan
oftewel "TOP-plan", is een persoonlijk plan die onze werknemers, samen met hun eigen TOP-coach opstellen, met als doel het volgen en vastleggen van ontwikkeling.

Duurzame toekomst van technisch Nederland

Duurzaam opleiden

Techniek is mensenwerk. En ondanks automatisering, robotisering, innovaties en transformaties zal dat altijd zo blijven. Ook binnen industrie 4.0. Om klaar te zijn voor de techniek van de toekomst, moeten we dus vandaag al beginnen met opleiden. Zelfs voor functies die nu nog niet bestaan.

Technicum ONE monteur poseert

Duurzaam inzetbaar

Technisch specialisten vinden is mooi. Technisch specialisten behouden is nog mooier. Met Technicum ONE doen we er daarom alles aan om te voorkomen dat onze werknemers uitstromen. Onder andere door het bieden van voldoende uitdagingen, groeikansen en mogelijkheden om te ontwikkelen. Maar ook door oudere medewerkers minder of geen zwaar fysiek werk meer te laten doen, ze te ondersteunen met technische hulpmiddelen en ze klaar te stomen voor een minder zware functie binnen het bedrijf. 

Duurzame investering

Technicum ONE investeert continu in een duurzame toekomst van technisch specialisten. Met opleidingen, begeleiding en coaching gedurende hun gehele loopbaan. U heeft daar als opdrachtgever geen omkijken naar. Zelfs de kosten nemen wij op ons.

één monteur voor nu en voor de toekomst
Blijf de ontwikkelingen een stap voor. Kies voor een technisch specialist van Technicum.