Technicum ONE

Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE

Via Technicum ONE word je als technisch specialist opgeleid, bijgeschoold en op hoog niveau gecoacht gedurende je hele loopbaan. Jij staat op bij ons op één, we kijken samen naar wat jij nodig hebt om te kunnen groeien tot de technisch specialist die jij wil zijn. Ongeacht jouw ervaring, kunnen wij een passend opleidingstraject bieden. En ben je al aan het werk via Technicum? Ook dan zijn er tal van opties. Technicum ONE bestaat uit de volgende drie onderdelen:

Technicum ONE Start

Een gratis basisopleiding in diverse technische richtingen. Kickstart in 8 weken jouw loopbaan.

Lees meer

Technicum ONE Combi

Combineer werken en leren met een BBL opleiding in de techniek. Welke technische opleiding kies jij?

Lees meer

Technicum ONE Plus

Blijf jezelf ontwikkelen om door te groeien en je kennis te vergroten, met uitdagende trainingen en opleidingen.

Lees meer

Monteur op een heftruck
Voor de toekomst van technisch Nederland

Ontwikkeling stopt nooit dankzij Technicum ONE

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Daarom wachten we niet tot de markt ons uitdaagt, wij dagen de markt uit.

Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Wil jij ook voorop lopen?

Alles op gebied van technisch opleiden en ontwikkeling komt samen in Technicum ONE. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor iedereen die in de techniek werkzaam is, of in de techniek wil werken. We starten altijd met een Technicum Ontwikkel Plan (via ons TOP-gesprek) en samen kijken we naar jouw mogelijkheden voor de toekomst.

 • Technicum ONE Start
  Je wilt graag in de techniek werken, maar je hebt nog geen enkele ervaring hebben binnen deze dynamische sector. We maken graag samen met jou een start!
  Meer over Technicum ONE Start

 • Technicum ONE Combi
  Je hebt al een diploma maar nog geen technische ervaring? Of je hebt al wel technische kennis of werkervaring, maar nog geen diploma? Via een BBL-opleiding (mbo-niveau) combineer je werken en leren. Een prachtige combi!
  Meer over Technicum ONE Combi

 • Technicum ONE Plus
  Je bent al werkzaam in de technische sector en je wilt je verder ontwikkelen om zo te kunnen doorgroeien of je te specialiseren. Een plus voor jouw loopbaan!
  Meer over Technicum ONE Plus