Technicum ONE Start

Een goede start om meteen productief te zijn.

Technisch specialisten die vanaf dag één meteen inzetbaar zijn. Door het volgen van een compact programma, dat we samen met erkende opleiders hebben ontwikkeld, leren onze medewerkers razendsnel de basistheorie en de belangrijkste relevante technische vaardigheden voor de praktijk. Relevante ervaring is niet nodig: passie voor techniek én een sterke motivatie zijn voldoende.

Technicum ONE Start biedt u
 • >
  Nieuwe instroom van medewerkers
 • >
  Uitgebreide screening en testen van onze monteurs vooraf
 • >
  Technicum verzorgt opleiding en praktische zaken
 • >
  Gemotiveerde en leergierige monteurs voor de toekomst
Hoe kunnen we samenwerken?
 • >
  U heeft minimaal 8 weken werk voor de kandidaat
 • >
  U kunt de kandidaat begeleiden in het werk
 • >
  Wij verzorgen de opleiding en begeleiding
 • >
  Geen verplichtingen na afloop

Selectie en screening van kandidaten

Met Technicum ONE Start vergroten we het aanbod van nieuw technisch talent; we leiden ze zelf immers op. Om de juiste kandidaten te selecteren, maken wij gebruik van moderne, slimme strategieën om technisch talent te werven. Vervolgens volgt een gedegen screening op basis van onder andere 'motivatie' en 'leervermogen'. Ook onderwerpen we de potentiële kandidaten aan enkele tests om bijvoorbeeld hun basiskennis van de techniek te bepalen. Zo selecteren wij voor u de beste kandidaten die zich willen blijven ontwikkelen en die zich snel nieuwe vaardigheden eigen kunnen maken.

Technicum ONE Start kandidaat theorie
Technicum ONE Start kandidaten in de zonnepalen

Opleidingsprogramma's op maat

Maandelijks starten er nieuwe Technicum ONE Start groepen voor de technisch specialisten van de toekomst. Samen met erkende opleiders zijn dit opleidingsprogramma's in de elektrotechniek, de installatietechniek of de mechatronica. In 8 weken tijd leren de kandidaten de basistheorie en vaardigheden om hun loopbaan in de techniek te kunnen starten. Wij hebben echter ook de optie om op maat gemaakte opleidingsprogramma's samen te stellen voor de technische specialisten waar u behoefte aan heeft.

Heeft u een hele specifieke opleidingsvraag liggen en kunnen wij hier een klas mee vullen? Neem dan contact op en vraag naar de specifieke voorwaarden.

Het proces

Technicum ONE Start proces

Onze TOP-aanpak

Bij Technicum staat niet de techniek, maar de mens erachter centraal. Want om gepassioneerde specialisten te vinden, moet je eerst zoeken naar hun passie.

TOP-plan en TOP-coach
Iedere technisch specialist wordt bij ons gekoppeld aan een persoonlijke TOP-coach. Samen met die coach wordt een persoonlijk ontwikkelplan op maat gemaakt: het Technicum Ontwikkel Plan oftewel "TOP-plan". In dit plan wordt de complete ontwikkeling van iedere Technicum werknemer nauwkeurig gevolgd en vastgelegd. Van het behalen van een specifiek certificaat tot het volgen van een nieuwe opleiding. De TOP-coach zal ook uw rechtstreekse aanspreekpunt zijn, wanneer het gaat om de Technicum ONE Start kandidaat bij uw bedrijf.

Technicum ONE ontwikkelplan