Logo Technicum ONE

Technicum ONE Combi
Een erkende BBL-opleiding, een combinatie van werken en leren.

Met een BBL-opleiding van Technicum ONE Combi hoef je niet langer te kiezen tussen werk of opleiding. Je kiest jouw opleiding en combineert dit met een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf in jouw buurt. Je krijgt van ons een contract, wij betalen alle kosten van jouw opleiding en jij ontvangt salaris vanaf dag één.

Welke technische opleiding kies jij?

kies voor werken en leren via Technicum ONE Combi

Meld je nu aan

Behaal je diploma terwijl je werkt

Of je nu 'gewoon' makkelijk leert uit de praktijk, of je hebt al een baan en kan niet zonder inkomsten komen zitten; een BBL-opleiding is ideaal. Je krijgt een betaalde baan, waarbij je de praktische vaardigheden leert van ervaren vakspecialisten. Daarnaast ga je 1 dag (of avond) naar school, voor de nodige theoretische kennis en zo werk je aan het behalen van jouw vakdiploma. Bij Technicum heb jij ook nog eens geen kosten, want wij betalen jouw opleiding!

Maar hoe kies je nu de opleiding die bij jou past? En als je je eenmaal hebt aangemeld voor jouw opleiding, hoe kies je dan een leerbedrijf die bij jou past en jou de juiste skills kan leren? We starten altijd met een Technicum Ontwikkel Plan (via ons TOP-gesprek) en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw toekomst in de techniek. Technicum zoekt voor jou een erkend leerbedrijf! Wij kennen de lokale en landelijke technische bedrijven en kennen de juiste mensen om jou in contact te brengen met jouw potentiële leerbedrijf. Wij zoeken een technisch bedrijf die echt bij jou past, waar jij met plezier naar toe gaat en die jou de juiste begeleiding kan bieden.

Welke technische opleidingsrichting kies jij?

Via Technicum ONE Combi kun je mbo opleidingen volgen op niveau 2, 3 en 4. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat bij jou past. Dit zijn de opleidingsrichtingen waar je uit kan kiezen:

Technicum Elektrotechniek
Technicum Installatietechniek
Technicum Metaaltechniek
Technicum Mechatronica
Technicum Telecom

Alle voordelen van BBL techniek via Technicum ONE Combi op een rij:

  • Hulp bij het kiezen van de juiste BBL-opleiding
  • Salaris vanaf dag één, ook tijdens je opleiding
  • Wij betalen jouw opleidingskosten
  • Praktijk vaardigheden opdoen bij een erkend leerbedrijf
  • Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na je opleiding
  • Alle benodigde beschermingsmiddelen en A-merk gereedschap
  • Aanvullende veiligheidscertificaten of verplichte cursussen

Ook bij jou in de buurt?

Technicum werkt samen met diverse ROC's door heel Nederland.

Voor de toekomst van technisch Nederland: Technicum ONE.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer over Technicum ONE