Jouw bbl techniek opleidingen

Technicum ONE Combi: Dé combinatie van werken en leren

Technische bedrijven door heel Nederland staan te springen om gediplomeerd technisch personeel om de uitdagingen van deze tijd te lijf te gaan. Denk aan de energietransitie, de woning tekorten of bio-based bouwen. Stuk voor stuk uitdagingen die vragen om vakspecialisten die niet alleen de vaardigheden bezitten om installaties te maken en te onderhouden, maar die ook de kennis hebben van de ontwikkelingen van vandaag én morgen.

Met Technicum ONE Combi bieden wij jou de mogelijkheid om een bbl techniek opleiding te volgen en zo je diploma te behalen. Met een bbl techniek opleiding van Technicum ONE Combi hoef je niet langer te kiezen tussen werk of een opleiding. Je kiest jouw opleiding en combineert dit met een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf in jouw regio. Technicum helpt je met het vinden van een leerbedrijf én we betalen jouw opleiding.

Kies ook voor werken en leren met een bbl techniek opleiding via Technicum ONE Combi

De voordelen van Technicum ONE Combi
> Wij betalen jouw opleidingskosten > Salaris tijdens je opleiding > Goede begeleiding > Leer skills direct uit de praktijk Wil jij ook je opleiding combineren met een betaalde baan? Kies voor bbl techniek met Technicum ONE Combi.

Welke technische opleidingsrichting kies jij?

Via Technicum ONE Combi kun je bbl techniek opleidingen volgen op niveau 2, 3 en 4. Twijfel je nog? Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat bij jou past. Kies bijvoorbeeld een bbl techniek opleiding in één van deze richingen:

Leren + Werken = Dubbele Winst

Behaal gratis je mbo diploma én verdien tegelijk salaris bij één van onze opdrachtgevers in de techniek. Dat is de dubbele winst van Technicum ONE Combi

Meld je nu aan >

Behaal je diploma terwijl je werkt

Of je nu 'gewoon' makkelijk leert uit de praktijk, of je hebt al een baan en kan niet zonder inkomsten komen zitten; een BBL-opleiding is ideaal. Je krijgt een betaalde baan, waarbij je de praktische vaardigheden leert van ervaren vakspecialisten. Daarnaast ga je 1 dag (of avond) naar school, voor de nodige theoretische kennis en zo werk je aan het behalen van jouw vakdiploma. Bij Technicum heb jij ook nog eens geen kosten, want wij betalen jouw opleiding!

Maar hoe kies je nu de opleiding die bij jou past? En als je je eenmaal hebt aangemeld voor jouw opleiding, hoe kies je dan een leerbedrijf die bij jou past en jou de juiste skills kan leren? We starten altijd met een Technicum Ontwikkel Plan (via ons TOP-gesprek) en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw toekomst in de techniek. Technicum zoekt voor jou een erkend leerbedrijf! Wij kennen de lokale en landelijke technische bedrijven en kennen de juiste mensen om jou in contact te brengen met jouw potentiële leerbedrijf. Wij zoeken een technisch bedrijf die echt bij jou past, waar jij met plezier naar toe gaat en die jou de juiste begeleiding kan bieden.

Een TOP-gesprek

We starten altijd met het TOP-gesprek, dit is een persoonlijke intake met jouw eigen coach op een vestiging van Technicum. 'TOP' staat voor Technicum Ontwikkel Plan en jij, jouw ontwikkeling, staat in dit gesprek centraal.

De voordelen van werken en leren via Technicum
 • >
  Hulp bij het kiezen van de juiste opleiding
 • >
  Salaris vanaf dag één, ook tijdens je opleiding
 • >
  Wij betalen jouw opleidingskosten
 • >
  Praktijkgericht leren bij een erkend leerbedrijf
 • >
  Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na je opleiding
 • >
  Alle benodigde beschermingsmiddelen en A-merk gereedschap
 • >
  Aanvullende (veiligheid-)certificaten en cursussen

Ook bij jou in de buurt?

Technicum werkt samen met diverse erkende opleiders door heel Nederland.

Voor de toekomst van technisch Nederland: Technicum ONE.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer over Technicum ONE