Vacatures in Friesland

Oftewel “fakatueres yn fryslân”, zoals de Friezen zelf zouden zeggen. Afgezien van een eigen taal, heeft Friesland ook veel te bieden op gebied van technische werkgelegenheid. Heb jij een technische achtergrond of ben je geïnteresseerd in een leer-werk traject naar een technisch beroep? Bekijk direct de meest actuele vacatures in Friesland.

Lees meer

Topwerkgevers in Friesland

Friesland kent een grote verscheidenheid aan werkgelegenheid en ook in de techniek is er volop keuze. Of je nu werkt zoekt in de bouw, installatietechniek, metaalbewerking, jachtbouw of bijvoorbeeld een technische dienst.
Technicum werkt samen met leuke en betrouwbare bedrijven in de provincie, zoals:
  • Bouwbedrijf Lont in St. Annaparochie
  • Feadships in Makkum
  • Haitsma Beton in Kootstertille
  • Koninklijke Damstra in Driezum;
  • Motip Dupli in Wolvega
  • SMST in Drachten

Bij jou in de buurt:

Ben je direct op zoek naar een leuke technische baan, bij jou in de buurt? Gebruik dan gerust het filter of klik op één van onderstaande plaatsen:

Contact met een vestiging

Geen leuke vacature op onze website kunnen vinden of wil je liever persoonlijk contact om samen naar de mogelijkheden te kijken die Technicum jou te bieden heeft? Bekijk de vestiging van jouw voorkeur en neem vrijblijvend eens contact op.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk hier alle vacatures in de techniek of neem contact met ons op. We kijken dan samen of we een passende baan voor je kunnen vinden.

Neem contact op