Technicum als werkgever

Technicum onderscheidt zich als technisch werkgever van anderen door de zorg voor haar vakmensen. En die zorg gaat ver. Wij hechten aan goed werkgeverschap en dat uit zich in onder andere een leven lang leren, veilig en gezond werken, duurzaam werken en uitstekende arbeidsvoorwaarden. En je kunt bij ons zowel tijdelijk, op projectbasis of in vaste dienst aan het werk. Hoe dat werkt? Lees dan verder.

Technicum ONE Start kandidaat theorie

Opleiden en ontwikkelen

De wereld verandert razendsnel. Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer oud. Een baan in de techniek vraagt erom dat jij je blijft ontwikkelen en blijft leren. En dat kan met Technicum. Of je nu in een andere sector aan de slag wilt, aan het begin van je loopbaan staat of je wilt laten bijscholen, Technicum helpt je bij het maken van een keuze, het zoeken van de juiste opleiding en het vinden van een passende baan bij een van onze top bedrijven. Met de opleidingsprogramma's van Technicum ONE is er altijd een opleiding of training die past bij jou. Waar je ook staat in je technische loopbaan.

Bekijk de opleidingsmogelijkheden van Technicum ONE

Veilig en gezond werken

Na een hele dag werken wil je ‘s-avonds gezond en heel weer naar huis. Veilig en gezond werken zijn voor Technicum dan ook het allerbelangrijkste. Daarom zorgen we voor het beste en veiligste gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen van de hoogste kwaliteit. En we verzorgen veiligheidstrainingen, cursussen, inspecties en certificaten. Zodat iedere Technicum-medewerker gevaarlijke situaties herkent en daarnaar handelt. Zodat niet alleen jij, maar ook je collega’s ‘s avonds weer veilig thuis komen.

Lees meer over veilig en gezond werken bij technicum

Technicum ONE monteur kijkt links
Monteur en robothand duim omhoog

Arbeidsvoorwaarden

Technicum heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. Want we begrijpen dat je niet leeft om te werken, maar werkt om leuk te kunnen leven. Daarom volgen wij bij ieder bedrijf de cao van de betreffende branche. Dat betekent altijd een goed salaris (gelijk aan die van eigen medewerkers), duidelijke afspraken over werktijden, overwerk, reiskosten, vrije dagen en vakanties. Bovendien krijg je via Technicum korting op allerlei verzekeringen en, voor het geval je nog energie over hebt aan het einde van de dag, de sportschool. En in tegenstelling tot veel uitzendbureaus of detacheerders: met een baan bij Technicum kun je in de meeste gevallen ook een hypotheek afsluiten. Daar helpen we je graag bij.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden

Wordt Technicum ook jouw werkgever?
Bekijk alle vacatures en kies jouw baan. Of schrijf je vrijblijvend in en kijk samen met één van onze collega's naar jouw baankansen in de techniek.

MijnTechnicum

Bij Technicum heeft iedereen zijn eigen online portaal. Daar kun je super makkelijk allerlei zaken regelen of dingen vinden die met je werk te maken hebben. Via een laptop, iPad of je telefoon kun je dan altijd en overal:

  • je uren registreren
  • je loonstrook en jaaropgaven bekijken
  • declaraties indienen
  • vrije dagen aanvragen
  • je verlofsaldo bekijken
  • een perspectiefverklaring aanvragen
  • digitaal documenten ondertekenen
  • veelgestelde vragen raadplegen
  • belangrijke documenten downloaden
  • contact opnemen met jouw vaste contactpersoon bij Technicum

Ga naar jouw MijnTechnicum