Technicum ONE Plus

Blijf jezelf uitdagen en ontwikkelen tijdens je werk

Met Technicum ONE Plus kun je opleidingen volgen en certificaten behalen die je nodig hebt voor jouw werk.
Of om door te groeien naar een nieuwe functie of zelfs een nieuw vakgebied.

Jij staat op één

Technicum vindt het niet alleen belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat, maar ook dat je jezelf blijft ontwikkelen. Techniek is ontzettend dynamisch en innovatief en dan is het belangrijk dat jij, als technisch specialist, mee groeit. Technische machines en apparaten nemen werkprocessen over, er komen nieuwe tools om het werk efficiënter uit te kunnen voeren en installaties worden steeds meer centraal bestuurt en beheert. Blijf jij bij de tijd? Of durf je zelfs een stapje verder te gaan en loop jij voorop?

wil je meer weten over het TOP-gesprek
> Samen in gesprek over jouw ambities > Hoe zie jij jouw toekomst in de techniek > Waar sta je nu en waar je wil heen? > Welke kennis of skills mis je nu? > Hoe kan Technicum jou hierbij ondersteunen? Dat is Technicum ONE Plus
Neem contact op met jouw vestiging

Voor de toekomst van technisch Nederland: Technicum ONE.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer over Technicum ONE