Technicum ONE Plus

Jouw ontwikkeling staat centraal

Met Technicum ONE Plus kun je opleidingen volgen en certificaten behalen die je nodig hebt voor jouw werk. Blijf jezelf uitdagen en blijf ontwikkelen om door te groeien naar een volgende of nieuwe functie of zelfs een heel nieuw vakgebied.

Geen woorden, maar daden

Je hebt het wellicht bij onze vacatures zien staan: "ruimte voor groei en ontwikkeling". Wij zijn er trots op dat we dit niet alleen zeggen, maar dat we dit ook onderbouwen met concrete acties. TOP-gesprekken, opleidingen, certificaten; wij zorgen ervoor dat jij niet alleen de kennis hebt van nu, maar ook dat je klaar bent voor de techniek van morgen.   

Consultant in gesprek
  • "Nog voordat ik begonnen was met werken, kon ik gratis mijn VCA-Basis via Technicum halen."
    - Jasper, Hulpmonteur installatietechniek
  • "Voor een nieuwe opdrachtgever, moest ik NEN3140 gecertificeerd zijn. Technicum heeft dit direct voor mij geregeld."
    - Marik, Zelfstandig elektromonteur
  • "Ik wilde de overstap maken van scheepslasser, naar de jachtbouw. Met extra cursussen via Technicum ONE Plus, lukte dit."
    - Rayan, Lasser luxe jachten

WAAROM TECHNICUM ONE PLUS?

Technicum vindt het niet alleen belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat, maar ook dat je jezelf blijft ontwikkelen.

Techniek is ontzettend dynamisch en innovatief en dan is het belangrijk dat jij, als technisch specialist, mee groeit. Technische machines en apparaten nemen werkprocessen over, er komen nieuwe tools om het werk efficiënter uit te kunnen voeren en installaties worden steeds meer centraal bestuurt en beheert.

Blijf jij bij de tijd? Of durf je zelfs een stapje verder te gaan en loop jij voorop?

Neem contact op met Technicum

Thumbs up robothand
Behaal je mbo-diploma bij Technicum
Met een erkende mbo bbl-opleiding, kun je werken bij Technicum en tegelijk je diploma behalen. Werken en leren: salaris + diploma. Dubbele winst!

Voor de toekomst van technisch Nederland: Technicum ONE.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer over Technicum ONE