Logo Technicum ONE

Technicum ONE Plus
Blijf jezelf uitdagen en ontwikkelen tijdens je werk

Met Technicum ONE Plus kun je opleidingen volgen en certificaten behalen die je nodig hebt voor jouw werk.
Of om door te groeien naar een nieuwe functie of zelfs een nieuw vakgebied.

Jij staat op één

Technicum vindt het niet alleen belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat, maar ook dat je jezelf blijft ontwikkelen. Techniek is ontzettend dynamisch en innovatief en dan is het belangrijk dat jij, als technisch specialist, mee groeit. Technische machines en apparaten nemen werkprocessen over, er komen nieuwe tools om het werk efficiënter uit te kunnen voeren en installaties worden steeds meer centraal bestuurt en beheert. Blijf jij bij de tijd? Of durf je zelfs een stapje verder te gaan en loop jij voorop?

Loopbaanpaden

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Met Technicum ONE Plus krijg jij de kans. Je kunt doorgroeien van mbo 1 tot mbo 4, of zelfs naar het hbo. Bekijk de opleidingen en bijbehorende functies binnen de mechatronica, installatietechniek, elektrotechniek, metaaltechniek, procestechniek en telecom. Klik op de button voor het betreffende loopbaanpad.

Technicum Mechatronica
Technicum Installatietechniek
Technicum Elektrotechniek
Technicum Metaaltechniek
Technicum Procestechniek
Technicum Telecom

Technicum Ontwikkel Plan

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ambities en jouw toekomst in de techniek. Dit noemen wij ons 'TOP-gesprek'. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jij nu staat, in welke richting jij je wil ontwikkelen en welke vaardigheden of kennis daar bij horen. Technicum ONE Plus helpt jou om deze persoonlijke doelen te behalen en zo stappen te maken in jouw technische loopbaan.

Meer weten over het TOP-gesprek en jouw mogelijkheden met Technicum ONE Plus? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Technicum.

Contactgegevens Technicum

Voor de toekomst van technisch Nederland: Technicum ONE.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer over Technicum ONE