Servicemonteur vacatures

Zoek via Technicum naar de leukste servicemonteur vacatures. Het aanbod is altijd actueel en je hebt keuze uit diverse opdrachtgevers. Je kunt daarnaast kiezen uit diverse vacatures bij de beste technische werkgevers van Nederland. Wij bieden namelijk servicemonteur vacatures aan bij zowel grote internationale als kleinere bedrijven. De leukste fulltime functies met de beste arbeidsvoorwaarden vind je bij Technicum. Zoek in onderstaand overzicht naar leuke servicemonteur vacatures en solliciteer direct.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

24 vacatures gevonden

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Niet de juiste kennis of ervaring?

Maak kennis met Technicum ONE Start. De ultieme kickstart van jouw loopbaan als servicemonteur. Leer in 8 weken tijd de basis skills en ga direct aan de slag.

Meer over Technicum ONE Start

Wat is een servicemonteur

Een functie als servicemonteur is een veelzijdige baan in de techniek. Je bent veel in contact met klanten en je zult vaak zelfstandig op pad gaan. Als servicemonteur beheer en repareer je machines, apparaten en installaties. Meestal werk je aan gebouwgebonden installaties in de installatietechniek, aan voertuigen of industriële installaties. Als servicemonteur ga je voor diverse opdrachtgevers verschillende installaties in bedrijf stellen, aanleggen, onderhouden en repareren. Je rol als servicemonteur is echt vakwerk in de techniek.

Werken als servicemonteur

Werken als servicemonteur brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. De veelzijdige functie heeft taken zoals:

  • Preventief onderhoud aan machines en installaties;
  • Opsporen en verhelpen van storingen;
  • Verrichten van keuringen en metingen;
  • Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen;
  • Het uitvoeren van onderhoud en revisiewerk;
  • Vervangen van onderdelen en componenten;
  • Installeren en instellen van randapparatuur;

Topwerkgevers voor servicemonteur

Servicemonteur vacatures worden aangeboden bij verschillende topwerkgevers in Nederland. Bij Technicum werken wij met topwerkgevers zoals SPIE, ENGIE en IJssel Technologie. Bij SPIE zoeken ze verschillende servicemonteurs voor hun klanten. Flexibiliteit moet bij SPIE een van je kwaliteiten zijn. Je moet snel kunnen schakelen omdat je weggeroepen kan worden voor een urgente storing. Ook bij Engie hebben ze vaak verschillende banen voor servicemonteurs. Bij dit energiebedrijf heb je wereldwijd ruim 150.000 collega’s. Je kunt ook je technische carrière voortzetten bij IJssel Technologie. Vanuit IJssel werk je voor verschillende interessante klanten. Voor deze klanten ben je servicemonteur voor diverse productieprocessen voor hun opdrachtgevers.

 

Is dit de volgende stap in jouw technische loopbaan?
Combineer salaris én opleiding met de werk-leertrajecten van Technicum ONE Combi.

Werken en leren Servicemonteur

Misschien heb je nog geen ervaring als servicemonteur of wil je je kennis een beetje bijspijkeren. Bij Technicum bieden wij verschillende BBL-opties, maar ook relevante cursussen en certificaten. Wanneer je kiest voor een BBL-opleiding ga je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf zonder dat je inkomen verliest. Je kunt ook kiezen voor vakgerichte opleidingen om jou de kennis bij te brengen die voor jou relevant is. Ook als servicemonteur is het belangrijk dat je up-to-date blijft van de nieuwste kennis en vaardigheden. Wij helpen je graag met het kiezen van jouw opleiding of cursus. Want techniek is mensenwerk. Je kunt een adviesgesprek aanvragen om samen te bespreken welke mogelijkheden er zijn. 

 

Vergelijkbare functies als servicemonteur

Naast servicemonteur vacatures biedt Technicum nog veel meer mogelijkheden voor verschillende functies. Mocht er geen juiste vacature als servicemonteur voor jou tussen zitten, dan kun je ook eens kijken naar de volgende vergelijkbare functies: 

 Wil je direct aan de slag als servicemonteur? Bekijk hierboven/hieronder alle openstaande servicemonteur vacatures en reageer eenvoudig online. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Stuur een open sollicitatie of maak een job alert aan.