Werken als installatiemonteur

Ben jij installatiemonteur of wil je graag installatiemonteur worden? Technicum werkt samen met installatiebedrijven aan uitdagende projecten in de woningbouw of utiliteitsbouw. Bekijk direct ons actuele aanbod aan vacatures en solliciteer direct.

Werken als installatiemonteur

LocatiesProjecten voor installatiemonteurs?

Als installatiemonteur bij Technicum werk je op veel wisselende projecten en geen project is hetzelfde. Van woningbouw tot utiliteit, van nieuwbouw tot renovatie. Aangezien onze opdrachtgevers door heel Nederland werken, hebben wij ook een vacature voor jou!

Je werkt nooit alleen op zo’n project, maar maakt altijd deel uit van een team. Dit kunnen andere installatiemonteurs van Technicum zijn, maar ook installatiemonteurs van de opdrachtgever. Samen werk je onder leiding van een chef-monteur of uitvoerder en samen maken jullie van elk project een succes!

IndicatorBegeleiding en Ontwikkeling

Ga je als installatiemonteur via Technicum aan het werk, dan word er goed voor je gezorgd. Technicum staat er om bekend dat wij niet alleen zorgen voor een baan, maar dat wij betrokken zijn en blijven bij jou, jouw werk en jouw ontwikkeling. Dat merk je onder andere door:

  • Wij nemen de tijd om je te leren kennen en zoeken zo een project dat bij jou past;
  • Wij houden regelmatig contact om te horen hoe het gaat. Via telefoon of fysiek tijdens ons bezoek aan jouw project;
  • Doordat wij veel contact houden over de planning van jou project kunnen wij je tijdig doorplannen naar een volgend project.
  • Wij zorgen dat jij veilig aan het werk kan door het leveren van de juiste PBM’s, maar ook door het faciliteren van trainingsmogelijkheden om je kennis up to date te houden;

 

KofferWat krijg je als installatiemonteur?

Naast persoonlijke begeleiding en een vast contactpersoon, zorgen wij ervoor dat jij goed je werk kan uitvoeren, volgens de juiste arbeidsvoorwaarden. Zo wordt je ingeschaald volgens de CAO Metaal en Techniek, zodat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen vast en flexibel personeel.

Als installatiemonteur wordt je weliswaar flexibel ingezet op onze projecten, maar dat houdt niet in dat je na een project zonder werk zit. Of je nu een tijdelijk dienstverband of vast contract hebt, wij zorgen ervoor dat projecten naadloos op elkaar aansluiten en bieden jou op deze manier vastigheid.

Werken via Technicum biedt je tevens leuke extra’s en voordelen, zoals korting op sportkosten via BedrijfsFitnessOnline of deelname aan een collectieve zorgverzekering. Ook krijg je een gratis abonnement op GoodHabitz, waar je toegang hebt tot meer dan 100 online trainingen.

HandshakeHoe verloopt de sollicitatie?

Wil je graag als installatiemonteur via Technicum werken, dan kun je solliciteren via één van de vele openstaande vacatures of een Open Sollicitatie.

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, zullen wij een gesprek inplannen om de vacature te bespreken en kennis te maken. Tijdens dit gesprek zijn wij natuurlijk benieuwd naar jouw kennis en ervaring als installatiemonteur, om zo een passend project voor je te vinden. Daarnaast bieden wij jou ook de ruimte om vragen te stellen en een goede indruk te krijgen van de meerwaarde van Technicum.

Wil je weten wat de impact van de Coronacrisis is op de sollicitatieprocedure? Bekijk dan hier onze Informatiepagina voor werknemers en sollicitanten.

Na afloop van het gesprek, gaan wij op zoek naar een passend project. Vaak hebben wij al meerdere projecten lopen, waardoor je snel kunt starten. Vervolgens kom je nog een keer langs voor je werkkleding, PBM’s, je contract en een uitgebreide werkinstructie met oog op veilig werken en dan ben je klaar voor je eerste werkdag via Technicum.

Nog geen diploma in de installatietechniek?

Technicum is altijd op zoek naar technisch talent. Lees meer over Werken & Leren via Technicum en bekijk onze BBL vacatures.