Schrijf je in bij Technicum

open inschrijving

Ben jij op zoek naar een technische baan, dan ben je bij Technicum aan het juiste adres. Met een breed aanbod aan technische vacatures en een nog uitgebreider netwerk, kan het lastig zijn om zelf dé perfecte baan voor jezelf te vinden. Wij gaan je helpen! Door samen te kijken naar jouw wensen, ambities en vaardigheden, vinden wij de baan die écht bij je past.

De Open Inschrijving is een mooie manier om in contact te komen met een recruitment team van Technicum in jouw woonplaats of gewenste werklocatie. Nadat je op de knop hebt gedrukt, opent zich een nieuw venster, waar je 6 korte vragen kan beantwoorden en je gegevens achter kan laten. Dit kost je misschien 2 minuten van je tijd en het gaat onder meer over je beschikbaarheid, gewenste functie en werkregio. Daarna worden je gegevens doorgezet naar het recruitment team dat jou gaat helpen met het vinden van jouw baan in de techniek!

SCHRIJF JE NU IN    >

Jouw open inschrijving

Bij Technicum kijken we naar jouw kwaliteiten, jouw wensen en je ambities. Je CV laat uiteraard zien, wat je in het verleden gedaan hebt, qua werk, maar wij zijn vooral benieuwd naar wat je wilt gaan doen. In 4 stappen, gaan we samen met jou kijken naar die toekomst in de techniek. Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

 • 1
  Via de knop, kom je in de open inschrijving bij Technicum. Na een korte vragenlijst en je gegevens ingevuld te hebben, wordt jouw inschrijving doorgezet naar een recruitment team. De recruiter neemt vervolgens binnen één (werk)dag contact met je op.
 • 2
  In een eerste telefonisch contact met de recruiter, maak je kennis met Technicum en Technicum met jou. Doel van dit gesprek is ontdekken wie jij bent en waar jouw wensen liggen.
 • 3
  We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op één van de Technicum locaties. Samen met de recruiter kijk je naar jouw mogelijkheden, vacatures en/of opleidingen.
 • 4
  Zijn alle afspraken helder? Dan gaan wij voor jou op zoek naar de beste match. De juiste functie, het best passende bedrijf of juist die opleiding die je al graag wilde volgen. Samen, voor jouw toekomst in de techniek!

Meer over het inschrijven bij Technicum

Na jouw inschrijving ontvang je, per mail, een uitnodiging voor MijnTechnicum. Dit is jouw persoonlijke online omgeving, waar je alle belangrijke informatie kan vinden. Je kunt je CV en andere documenten uploaden, je kunt er belangrijke documenten ondertekenen zodra je gaat werken, je uren registreren en bijvoorbeeld loonstroken en jaaropgaves downloaden. Alles in één omgeving.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling. Dit proces vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken. 
Na het klikken op de knop "Schrijf je nu in", word je doorgelinkt naar een geautomatiseerde vragenlijst om enkele basisvragen te beantwoorden en je gegevens in te vullen. Nadat wij jouw antwoorden hebben ontvangen, neemt een recruiter van Technicum contact met je op. Wij streven ernaar om dit binnen één (werk)dag te doen!
Hulp nodig?
Heb je vragen over het inschrijfproces of heb je er gewoon behoefte aan om samen met één van onze consultants te sparren? Mail ons direct op info@technicum.nl. We helpen je graag verder