Waar kun jij aan de slag?

Met een baan bij Technicum draag je bij aan de toekomst van Nederland. Het betekent werken bij de beste technische bedrijven in jouw regio. Van ASML tot VolkerWessels en van Vitens via EQUANS tot BAM. En zo ongeveer alles wat daartussen zit. Een baan bij Technicum biedt veel vrijheid, is dicht bij huis en biedt veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Alle banen bij Technicum zijn technisch. Maar het aanbod beslaat meerdere sectoren. Je kunt bij ons aan de slag in de automotive, de bouw, energie, elektrotechniek, installatietechniek, IT, luchtvaart, rail of werktuigbouwkunde. De bedrijven waar jij aan het werk gaat doen stuk voor stuk belangrijk werk. Ze bouwen huizen en kantoren, maken de energietransitie mogelijk, leggen zonnepanelen en zorgen ervoor dat windmolens draaien. Maar net zo goed zorgen ze ervoor dat de treinen rijden, vliegtuigen vliegen en de melk niet bederft. Met een baan bij Technicum zorg je ervoor dat Nederland eet, slaapt, rijdt, vliegt en werkt.

Bij Technicum zorg je voor de toekomst van (technisch) Nederland.

Landelijk netwerk, lokaal aanwezig

Van Groningen tot Dordrecht en van Sneek tot Arnhem. Met 12 vestigingen door Nederland, vinden wij het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn. Wij werken niet alleen samen met de grootste technische bedrijven, maar net zo goed met een lokale MKB-er. Denk aan een kleiner installatiebedrijf met vooral lokale kleine serviceklussen. Of de fabriek op dat nabij gelegen industrieterrein, waar jij als monteur technische dienst aan de slag kan. En wat te denken van het metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in verspaning, die zijn halffabricaten aan bedrijven door heel Europa levert. Lokaal zal er tal van mogelijkheden voor beginnende én ervaren technisch specialisten zoals jij.

Benieuwd met welke bedrijven wij in jouw omgeving samenwerken?
Bekijk ons vestigingenoverzicht voor de contactgegevens van ons dichtstbijzijnde Technicum team of bekijk onze vacatures en filter op jouw woonplaats.

Enkele bedrijven waar wij mee samenwerken: