Discover your future at ASML - Work, Learn, Grow!

Direct aanmelden

Schrijf je eenvoudig in

Geen opleidingskosten

Technicum en ASML betalen jouw opleidingskosten

Kies HBO Logistiek of Technische Bedrijfskunde in Deeltijd bij ASML!

Je Bacholor Logistics Management behalen, terwijl je waardevolle werkervaring opdoet in een internationale hightech werkomgeving. Technicum en ASML bieden jou de mogelijkheid om jouw hbo opleiding in deeltijd te gaan volgen. Zonder opleidingskosten, mét salaris! Meld je nu aan en ga aan de slag in het hightech warehouse van ASML in Veldhoven.

Past HBO Deeltijd bij ASML bij jou?
 • >
  Je bent minimaal 18 jaar oud
 • >
  Je hebt interesse in logistieke processen
 • >
  Je voldoet aan de toelatingseisen voor HBO
 • >
  Je bent nieuwsgierig naar de hightech wereld van ASML
 • >
  Je wilt betaald worden tijdens je studie
 • >
  Je spreekt zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • >
  Je bent gemotiveerd om deze uitdaging samen aan te gaan!

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar voor jouw HBO Deeltijd bij ASML? Schrijf je nu in en claim jouw plek!

Aanmelden
Engineer ASML
"Een aantal jaar geleden, was ik ook op zoek naar een gave baan in de logistiek. Via via kwam ik bij Technicum en ASML terecht en inmiddels heb ik mijn bachelor behaald en werk ik in een hightech warehouse van ASML."

WAT GA JE DOEN BIJ ASML?

ASML in Veldhoven produceert ultramoderne hightech machines die computerchips kunnen maken. Deze machines gaan de hele wereld over. Gezien het grote tekort aan computerchips, is er veel vraag naar deze machines en dat biedt kansen voor jou!

Onder begeleiding van ervaren specialisten en een praktijkbegeleider van ASML, ga jij je bezighouden met alle interne en externe logistieke processen. Je verscheept dus enerzijds machines naar klanten over de hele wereld en daarnaast zorgt ervoor dat ook de interne logistieke processen optimaal functioneren. Wij verwachten dat je kritisch blijft kijken en je mag dus ook echt met ideeën komen om deze processen te verbeteren.

Past praktijkgericht leren bij jou? Meld je aan   >

Logistiek in cleanroom
Wees er snel bij!
Jaarlijks starten meer dan 50 deelnemers met een bbl of duaal opleiding bij ASML. Wees één van de eersten en claim jouw plek!
Waarom hbo deeltijd bij asml?
 • >
  Een uniek werk-leertraject op hbo niveau
 • >
  Verdien salaris tijdens je opleiding
 • >
  Een opleidingscontract tijdens je gehele studie
 • >
  Geen opleidingskosten en geen studieschuld
 • >
  Uitstekende begeleiding vanuit ASML en Technicum
 • >
  Behaal jouw hbo diploma

Praktische informatie

Hbo deeltijd en hbo duaal gaan beide uit van een combinatie van werken en leren, waar een hbo voltijd uitgaat van enkel studie (aangevuld met stages in bepaalde leerjaren). Het verschil tussen duaal en deeltijd is een stuk lastiger, maar dit verschil zit hem vooral in de manier waarop je werk en studie combineert én hoe je je tijd indeelt. Bij Deeltijd behoud je meer flexibiliteit en deel je zelf je tijd in tussen werk en studie.
Dit verschilt nogal, ook omdat bepaalde opleidingen het mogelijk maken om tussentijds in te stromen, maar de afgelopen 2 jaar hebben we, alleen met de start van het nieuwe schooljaar, per jaar zo'n 50 nieuwe kandidaten kunnen verwelkomen. Lees hier meer over in dit artikel: Technicum laat 55 professionals starten bij ASML.
Kort antwoord: Goed! Iedere deelnemer aan het HBO deeltijd programma kan rekenen op goede praktijkbegeleiding. Uiteraard werk je samen met echte professionals die je willen helpen, maar je krijgt ook een vaste coach bij ASML én een mentor vanuit Technicum. Met z'n allen zorgen wij ervoor dat jij met al je vragen bij ons terecht kan en dat je na 4 jaar dat felbegeerde hbo-diploma in ontvangst kan nemen!

Die mogelijkheden zijn er zeker, want je kent het bedrijf inmiddels en hebt een goede kennis van de machines. Misschien kan niet iedereen direct in dienst komen, maar zelfs dan heb je natuurlijk een mooi diploma op zoek en ontzettend waardevolle praktijkervaring opgedaan. Je kan ook een contract bij Technicum krijgen en vervolgens kunnen wij je detacheren naar een ander technisch bedrijf.
Mogelijkheden genoeg, met deze mooie kickstart van je carrière!

Het mooie van een deeltijd opleiding bij ASML, en dit is anders dan een reguliere deeltijd opleiding, is dat je al direct een salaris ontvangt. Bij een deeltijd opleiding heb je geen recht op studiefinanciering, maar die heb je dus ook niet nodig!

En dit salaris hoef je niet te gebruiken voor je studiekosten, want die heb je niet! ASML betaalt jouw opleiding, waardoor je je salaris echt kan gebruiken voor je levensonderhoud. Geen zin zelf lunch mee te nemen? ASML heeft meerdere kantines met zelfs "wereldkeukens" én een interne AH2go.

 

Je procedure begint natuurlijk op deze website. Via de knop kom je in het aanmeldformulier, welke je eenvoudig in kan vullen en kan versturen. Onze consultants pakken dit vervolgens op en bellen je binnen 48uur voor een eerste kennismaking. We maken graag persoonlijk kennis, dus nodigen we je uit op ons kantoor in Eindhoven.
Ben je enthousiast en zijn wij dat ook? Dan stellen wij je voor bij de teamleider van ASML. Via ons krijg je een uitnodiging om kennis te komen maken bij ASML en daar ga je in gesprek met o.a. een teamleider en de HR Talent Program Manager.

Mag jij starten? Dan schrijf je je in bij een hogeschool naar keuze en ben je klaar om te starten.

HEB JE INTERESSE?
SOLLICITEER DIRECT!

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.
Ons recruitmentteam

Het recruitmentteam staat van 09:00u tot 17:00u klaar om jouw vragen te beantwoorden en/of om jouw aanmelding te verwerken. Meld je je aan via deze site, dan komt je aanmelding bij hen binnen en één van deze collega's zal jou bellen. Wil jij zelf contact opnemen met het ASML recruitmentteam? Dat kan zowel via telefoon als mail.

Direct aanmelden
Febe
Febe Goijaerts
Recruiter ASML
+31651784666 Stuur een e-mail