Technicum ONE Combi

De perfecte combinatie van werken en leren.

Met een BBL-opleiding van Technicum ONE Combi hoef je niet langer te kiezen tussen werk of opleiding. Je kiest jouw opleiding en combineert dit met een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf in jouw buurt. Je krijgt van ons een contract, wij betalen alle kosten van jouw opleiding en jij ontvangt salaris vanaf dag één.

Kies voor werken en leren via Technicum
> Wij betalen jouw opleidingskosten > Salaris tijdens je opleiding > Hulp bij het kiezen van de juiste opleiding > Leer skills direct uit de praktijk > Behaal kosteloos aanvullende certificaten
Meld je direct aan

Behaal je diploma terwijl je werkt

Of je nu 'gewoon' makkelijk leert uit de praktijk, of je hebt al een baan en kan niet zonder inkomsten komen zitten; een BBL-opleiding is ideaal. Je krijgt een betaalde baan, waarbij je de praktische vaardigheden leert van ervaren vakspecialisten. Daarnaast ga je 1 dag (of avond) naar school, voor de nodige theoretische kennis en zo werk je aan het behalen van jouw vakdiploma. Bij Technicum heb jij ook nog eens geen kosten, want wij betalen jouw opleiding!

Maar hoe kies je nu de opleiding die bij jou past? En als je je eenmaal hebt aangemeld voor jouw opleiding, hoe kies je dan een leerbedrijf die bij jou past en jou de juiste skills kan leren? We starten altijd met een Technicum Ontwikkel Plan (via ons TOP-gesprek) en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw toekomst in de techniek. Technicum zoekt voor jou een erkend leerbedrijf! Wij kennen de lokale en landelijke technische bedrijven en kennen de juiste mensen om jou in contact te brengen met jouw potentiële leerbedrijf. Wij zoeken een technisch bedrijf die echt bij jou past, waar jij met plezier naar toe gaat en die jou de juiste begeleiding kan bieden.

Een TOP-gesprek

We starten altijd met het TOP-gesprek, dit is een persoonlijke intake met jouw eigen coach op een vestiging van Technicum. 'TOP' staat voor Technicum Ontwikkel Plan en jij, jouw ontwikkeling, staat in dit gesprek centraal.

Welke technische opleidingsrichting kies jij?

Via Technicum ONE Combi kun je mbo opleidingen volgen op niveau 2, 3 en 4. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat bij jou past.
Kies bijvoorbeeld uit één van deze opleidingsrichtingen:

Werktuigbouwkunde opleidingen

jan 20, 2023, 13:36
Title : Werktuigbouwkunde opleidingen
Link : Werktuigbouwkunde opleidingen
Ben jij klaar voor de kickstart van jouw technisch loopbaan?
De voordelen van werken en leren via Technicum
 • >
  Hulp bij het kiezen van de juiste opleiding
 • >
  Salaris vanaf dag één, ook tijdens je opleiding
 • >
  Wij betalen jouw opleidingskosten
 • >
  Praktijkgericht leren bij een erkend leerbedrijf
 • >
  Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na je opleiding
 • >
  Alle benodigde beschermingsmiddelen en A-merk gereedschap
 • >
  Aanvullende (veiligheid-)certificaten en cursussen

Ook bij jou in de buurt?

Technicum werkt samen met diverse erkende opleiders door heel Nederland.

Voor de toekomst van technisch Nederland: Technicum ONE.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer over Technicum ONE