Logo Technicum ONE

Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE

Via Technicum ONE word je als technisch specialist opgeleid, bijgeschoold en op hoog niveau gecoacht gedurende je hele loopbaan. Jij staat op bij ons op één, we kijken samen naar wat jij nodig hebt om te kunnen groeien tot de technisch specialist die jij wil zijn. Ook tijdens je loopbaan bieden we je deze begeleiding.

Ontwikkeling stopt nooit dankzij Technicum ONE

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Daarom wachten we niet tot de markt ons uitdaagt, wij dagen de markt uit.

Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Werken-En-Leren-crop

Voor de toekomst van technisch Nederland:

Logo Technicum ONE

Wil jij ook voorop lopen?

Alles op gebied van technisch opleiden en ontwikkeling komt samen in Technicum ONE. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor iedereen die in de techniek werkzaam is, of in de techniek wil werken. We starten altijd met een Technicum Ontwikkel Plan (via ons TOP-gesprek) en samen kijken we naar jouw mogelijkheden voor de toekomst.

 • Technicum ONE Start
  Je wilt graag in de techniek werken, maar je hebt nog geen enkele ervaring hebben binnen deze dynamische sector. We maken graag samen met jou een start!
  Meer over Technicum ONE Start

 • Technicum ONE Combi
  Je hebt al een diploma maar nog geen technische ervaring? Of je hebt al wel technische kennis of werkervaring, maar nog geen diploma? Via een BBL-opleiding (mbo-niveau) combineer je werken en leren. Een prachtige combi!
  Meer over Technicum ONE Combi

 • Technicum ONE Plus
  Je bent al werkzaam zijn in de technische sector en je wilt je verder ontwikkelen om zo te kunnen doorgroeien of je te specialiseren. Een plus voor jouw loopbaan!
  Meer over Technicum ONE Plus