Kwaliteitscentrum

Technicum staat garant voor kwaliteit en veiligheid.

Wij streven een optimale dienstverlening na waarin klanttevredenheid centraal staat. Zo weten onze opdrachtgevers én onze technisch specialisten dat ze veilig zaken kunnen doen met Technicum en dat wij voldoen aan alle gestelde eisen en voorwaarden voor een top werkgever in de techniek. Zo laten onze certificeringen zien dat wij voldoen aan alle verplichtingen die u als partner van ons mag verwachten. Heeft u toch nog vragen over onze borging van kwaliteit en veiligheid of verbetertips? Neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijving KVK

Technicum is een handelsnaam van Unique Nederland B.V.. Wij maken deel uit van de wereldwijde Recruit Global Family (RGF); één van 's werelds grootste HR dienstverleners. Technicum is dé technisch specialist binnen RGF Staffing The Netherlands. Download hier het meest recente uittreksel van het KvK register. 

Ketenaansprakelijkheid volgens NEN 4400-1

Technicum is een betrouwbare partner voor technisch Nederland. Wij zijn SNA gecertificeerd. Het SNA-keurmerk in ontwikkeld om de risico's met betrekking tot inlenersaansprakelijkheid te beperken. Bedrijven met een SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op basis van de NEN 4400 norm. Daarbij wordt onder meer getoetst op naleving van de CAO, de Wet Minimumloon, de Wet Arbeid Vreemdelingen en op de juiste afdracht van loonheffing en sociale verzekeringspremies. Daardoor heeft u de garantie dat wij aan al onze verplichtingen als werkgever voldoen.
Kijk op normeringarbeid.nl en zoek op "Unique Nederland" om ons certificaat te bekijken.

Kwaliteitswaarborging middels ISO 9001

ISO 9001 is dé norm op gebied van kwaliteitsmanagement. Door de focus op klanttevredenheid, risicomanagement en de betrokkenheid van medewerkers is het een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Technicum zorgt hiermee voor een heldere dienstverlening naar al haar partners. Klik hier om ons ISO 9001 certificaat te downloaden.

Veilig en gezond met VCU

Onze technisch specialisten in een uitvoerende functie doen risicovol werk óf werken in een risicovolle omgeving. Wij zorgen ervoor dat zij in het bezit zijn van een geldig VCA-certificaat en instrueren hen voorafgaan aan elke opdracht over de mogelijke risico's die zij tegen komen tijdens hun werk. Ook onze interne leidinggevenden en consultants zijn VCU gecertificeerd. Met onze VCU certificering garanderen wij u, en onszelf, ervan dat al onze technisch specialisten veilig en gezond aan de slag kunnen gaan. Klik hier om ons VCU-certificaat te downloaden.

Vindt u kwaliteit en veiligheid ook zo belangrijk?
Zet de technisch specialisten van Technicum ook aan het werk bij uw bedrijf. Plaats direct een vacature of neem contact op met één van onze vestigingen

Vrijwaring storten G-rekening

Omdat wij onderdeel zijn van het beursgenoteerde RGF Staffing, neemt Technicum een uitzonderingspositie in ten opzichte van veel andere uitzendondernemingen. Omdat wij een zekerheid hebben gesteld aan de belastingdienst voor de afdracht van loonheffingen en omzetbelasting, zijn onze klanten volledig wettelijk gevrijwaard voor inlenersaansprakelijkheid. U bent daarmee vrijgesteld van de verplichting om 25% van het factuurbedrag op onze G-rekening te storten en u hoeft ook geen verklaringen van betalingsgedrag op te vragen. Dit wordt bevestigd in de ‘Verklaring inzake goedkeuring alternatief voor storten op G-rekening’ de belastingdienst. Klik hier om deze meest recente versie van deze verklaring te downloaden.

Verklaring betalingsgedrag

Toch graag een verklaring van betalingsgedrag? Download hier de meest recente versie van de verklaring "nakomen fiscale verplichtingen" of de verklaring "betalingsgedrag inlenersaansprakelijkheid".

DOORZAAM Keurmerk Leerwerkintermediair

Technicum vindt het belangrijk dat onze (aankomend) technisch specialisten goed opgeleid en begeleid worden, voor nu en voor hun toekomst. Dit wordt geborgd via het keurmerk Leerwerkintermediair van DOORZAAM. Klik hier om ons keurmerk te downloaden.

Algemene Leveringsvoorwaarden

En tot slot onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Voor het werven, selecteren en ter beschikking stellen van arbeidskrachten gelden de algemene leveringsvoorwaarden van RGF Staffing The Netherlands. Klik hier om deze voorwaarden te downloaden.