Wat Technicum doet

Samenwerken met Technicum

Plaats nu vrijblijvend uw vacature of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Monteur in werkplaats die lacht

WIJ ZIJN ER VOOR U!

Meer dan ooit doet de samenleving de komende jaren een beroep op de innovatiekracht en de creativiteit van de technieksector. De energietransitie, een circulaire economie en een enorme woningbouwopgave zijn stuk voor stuk uitdagingen die niet zonder goed opgeleid technisch personeel kunnen. We hoeven u echter niet uit te leggen dat die vakmensen steeds moeilijker te vinden zijn.

Daarom bent u bij Technicum aan het juiste adres. Door onder meer innovatieve methodes van talent hacking, online recruitment en opleiden vinden wij voor tal van topbedrijven in de techniek de juiste gemotiveerde mensen.

TOPWERKGEVER IN DE TECHNIEK

Technicum stelt zich op als werkgever van uw vakmensen. Zodat u zich alleen maar met uw eigen corebusiness hoeft bezig te houden. Dat houdt in dat wij de arbeidsvoorwaarden scheppen, voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling zorgen, het juiste gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen regelen en voor de correcte certificering zorgen. Wij ontzorgen u volledig en dragen zelf de zorg voor de toekomst van Technisch Nederland

unsplash
Op zoek naar een ervaren ZZP-er?
Via zusterorganisatie Younited beschikt Technicum over een modern platform waar ZZP-ers en opdrachtgevers elkaar vinden voor iedere klus die vakkundig aangepakt moet worden.