Technische vacatures in Enschede

Enschede, een levendige stad in het oosten van Nederland, ademt een sfeer van gezelligheid en diversiteit. Van de historische Oude Markt tot aan het moderne Wilminktheater, er is altijd iets te beleven. De groene parken en charmante grachten bieden rustige plekjes om te ontspannen en te genieten van de natuur. Bekijk hier alle technische vacatures in Enschede via Technicum. Heb je liever een baan buiten de stad? Bekijk dan alle vacatures in de provincie Overijssel.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

1 vacatures gevonden in Enschede

 • Werkvoorbereider Telecom

  Bestellen, plannen en organiseren. Door jou is de klant blij met het project! Dit zijn verder jouw taken:Maken van offertes voor de klant op basis van een ontwerp;Inplannen van monteurs en het bijhouden van de gewerkte uren;Bestellen en...
  • Locatie: Hengelo
  • Salarisindicatie: 2.800 - 3.500
  • Dienstverband: Fulltime (40.0 uur)
  • Opleiding: MBO 3/4

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Enschede er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Enschede 

Werken in de techniek in Enschede biedt een scala aan mogelijkheden voor professionals die gedreven zijn door innovatie en vooruitgang. Met een bloeiende technologische sector en tal van innovatieve bedrijven is Enschede een inspirerende omgeving voor ingenieurs, programmeurs en technische specialisten. Bovendien biedt Enschede een uitstekende balans tussen werk en vrije tijd, met groene omgevingen en een levendige stadscultuur. Voor wie op zoek is naar een dynamische en stimulerende werkomgeving, is Enschede een aantrekkelijke keuze binnen de Nederlandse technologische industrie.

Technische opleidingen in Enschede 

De aanwezigheid van de Universiteit Twente zorgt voor een bruisende kennisuitwisseling en biedt kansen voor onderzoek en ontwikkeling.

Door onze technische opleidingen en trainingen te volgen, breiden we jouw expertise uit terwijl je aan het werk blijft. Je verliest geen inkomsten, want wij vergoeden de kosten van je opleiding.  Lees meer over de opleidingen van Technicum ONE en laat ons weten waar jij graag naar toe zou willen. Maak gebruik van onze opleidingsmogelijkheden en wordt de technische vakman of vakvrouw die jij wilt worden; mét diploma.

Welke technische functies zijn populair in Enschede?

Populaire technische functies in Enschede zijn onder andere:

 • Elektromonteur: Deze functie is in trek vanwege de vraag naar gekwalificeerde professionals die elektrotechnische installaties kunnen onderhouden en repareren, zowel in industriële als residentiële omgevingen.
 • Monteur mechatronica: Deze functie combineert mechanische en elektronische kennis en vaardigheden, wat essentieel is voor het assembleren, onderhouden en repareren van complexe machines en systemen, een vaak voorkomend aspect in de technologische sector van Enschede.
 • Technisch tekenaar/constructeur: Met de groeiende vraag naar nauwkeurige technische documentatie en ontwerpen, biedt Enschede kansen voor technisch tekenaars en constructeurs die verantwoordelijk zijn voor het creëren van gedetailleerde tekeningen en modellen voor diverse projecten binnen de technische sector.

Wat zijn de technische topwerkgevers in Enschede?

Enkele van de technische topwerkgevers in Enschede zijn onder andere:

 • Achmea is een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Ze hebben mogelijkheden voor technische professionals op het gebied van IT, data-analyse, en softwareontwikkeling
 • Centric is een IT-bedrijf dat diverse technologische oplossingen biedt, waaronder softwareontwikkeling, IT-infrastructuur en outsourcing.

Technische vacatures in de regio Enschede 

Benieuwd naar meer technische banen bij topwerkgevers in de omgeving Enschede. Kies dan uit de volgende plaatsen: