Werken bij ASML

Werken bij ASML

ASML is een high tech bedrijf en ontwikkelt machines waarmee chips worden gemaakt. Deze chips zitten bijvoorbeeld in smartphones, auto's of huishoudelijke apparaten. Werken bij ASML betekent werken met de nieuwste, meest geavanceerde technologie.

Actuele vacatures bij ASML

testimonial ron asml

Ron

Volgt een leerwerktraject mechatronica bij ASML
"De kennis van mijn opleiding kan ik bij ASML in de praktijk brengen, doordat ik de mogelijkheid krijg om met high tech machines in de cleanrooms te werken."
testimonial franka

Franka

Volgt een leerwerktraject tot management assistente

"Het leerwerktraject via Technicum is goed geregeld en ik vind het erg gaaf om in een internationale omgeving te werken."

testimonial alexandre asml

Alexandre

Volgt een leerwerktraject logistiek bij ASML
"Geweldig dat Technicum mij aan een leerwerkplek bij ASML heeft geholpen. Werken en daarbij ook de mogelijkheid om een diploma te behalen is voor mij ideaal."
testimonial anne

Anne

Heeft het leerwerktraject tot management assistente afgerond
"Ik ben heel blij dat ik na het behalen van mijn diploma een baan bij ASML heb gekregen."

Werken bij ASML

Werken bij ASML

Werken bij ASML is een unieke ervaring. De geavanceerde technieken en hightech machines waar je mee werkt, vind je nergens anders. ASML Veldhoven ontwikkelt en produceert machines om chips te maken. Deze chips worden gebruikt in smartphones, huishoudelijke apparaten en zelfs auto’s. Vanuit Veldhoven gaan de machines de hele wereld over, naar bedrijven zoals Samsung en Intel die daadwerkelijk de chips produceren. Technicum werkt al jaren samen met ASML om invulling te geven aan de vacatures bij ASML.

Wil jij aan de slag bij dit hightech bedrijf? Bekijk dan alle ASML Vacatures en solliciteer direct. Wil je direct een bericht ontvangen bij nieuwe ASML vacatures? Maak dan nu een job alert aan.

Functies bij ASML

Wil jij werken bij ASML Veldhoven? Technicum heeft regelmatig nieuwe vacatures online staan waar jij op kan solliciteren. De meest voorkomende vacatures zijn gericht op de volgende functies:

  • Assemblage monteur
  • Logistiek medewerker
  • Leerling Monteur Mechatronica (BBL)
  • Leerling Management Assistent (BBL)

5 Voordelen van werken bij ASML via Technicum

  • Inschaling, salaris en aanvullende vergoedingen volgens de eigen CAO van ASML
  • Persoonlijk coaching, begeleiding en advies van onze ervaren consultants
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling, middels relevante trainingen en cursussen
  • Aantrekkelijke extra’s, zoals korting op je zorgverzekering en je sportkosten.
  • En niet te vergeten: werken bij de grootste chipmachinefabrikant van de wereld

Sta jij aan het begin van je carrière of ben je op zoek naar een volgende stap? Technicum is altijd op zoek naar enthousiaste kandidaten. Wij helpen jou aan een baan bij ASML

ASML Alexandre

Werken en Leren bij ASML

Werken en Leren via Technicum

Technicum is al sinds 2014 betrokken bij de werving en selectie van enthousiaste studenten voor leerwerktrajecten bij ASML. Wij begeleiden jou, als BBL-leerling, tijdens het gehele traject van inschrijving tot het behalen van een diploma.