HBO Deeltijd bij ASML

Logo ASML

Kies jouw hbo deeltijd opleiding bij ASML

Wil jij een hbo opleiding volgen in de techniek of logistiek en tegelijkertijd ervaring opdoen bij één van de modernste bedrijven van Nederland? Technicum en ASML bieden jou de mogelijkheid om, in deeltijd, een technische hbo opleiding te volgen in de richtingen Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde óf hbo logistiek. Zo werk je bij ASML, verdien je salaris en volg je een studie om jouw hbo diploma te behalen.

Lees snel verder voor meer informatie en om je eenvoudig aan te melden voor één van de beschikbare plekken.

Hbo deeltijd bij ASML? Dit krijg jij van ons:

 1. Je opleiding
  Geheel verzorgde hbo deeltijd opleiding, betaald door ASML en Technicum
 2. Salaris
  Betaalde werkdagen én studiedagen
 3. Begeleiding
  Uitstekende begeleiding met een vaste coach van ASML en een mentor van Technicum
 4. Ervaring
  Ervaring opdoen tijdens je opleiding bij een hightech multinational
 5. Een toekomst
  Na afronding een waardevol hbo-diploma en mogelijk zelfs een vaste baan bij ASML!
Onboarding dag Technicum & ASML

Wat houdt het hbo deeltijd programma in?

Het Deeltijd programma bij ASML betekent dat je je hbo opleiding techniek of logistiek gaat combineren met een fulltime baan bij ASML. Het resultaat: een welverdiende Bachelor Degree!

Het volledige traject duurt 4 jaar, waarbij je opleiding wordt betaald door ASML en Technicum. Ook ontvang je salaris voor je werkdagen en zelfs je studiedagen.

Je wordt van alle kanten begeleid, door middel van een vaste coach bij ASML en een mentor vanuit Technicum. Je leert ontzettend veel en gaat werken met de gaafste hightech producten van ASML.

De opleiding start aankomend schooljaar, maar aanmeldingen moeten vóór 1 juli binnen zijn, dus reageer direct en verzeker jezelf van een plek!

Wat ga je precies doen? 

De eerste 3 tot 6 maanden staan vooral in het teken van kennismaking met de organisatie en de producten. Dit gaat het beste in de praktijk en daarom ga je mee werken Afhankelijk van de afdeling waar jij komt te werken, vinden de werkzaamheden plaats in een dag- of dienstenrooster (ochtend- en avonddiensten)

Kies je voor hbo techniek? Dan word je opgeleid tot Production Engineer op één van de afdelingen van ASML. Je gaat je bezig houden met het optimaliseren van productieprocessen t.b.v. kwaliteit, productiesnelheid en efficiëntie. Een baan met veel verantwoordelijkheden, waarin je echt iets bij kan dragen!

Kies je voor hbo logistiek? Dan ga je aan de slag in het nieuwe hightech warehouse van ASML. In deze rol, mag je je gelijk bezighouden met de organisatie van het verschepen van hightech machines naar klanten over de hele wereld! Ook hier wordt van je verwacht dat je kritisch kijkt naar processen en met ideeën komt om processen te verbeteren.

 

Klinkt goed? Meld je nu aan voor jouw hbo deeltijd bij asml!

Waar moet je aan voldoen voor een hbo deeltijd opleiding bij ASML?

☑   Je bent minimaal 18 jaar oud
☑   Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma, HAVO of VWO diploma met wiskunde B óf je bent ouder dan 21 en hebt de 21+ toelatingstoets voor hbo met succes afgerond.


Onze ideale kandidaten, voldoen daarnaast ook aan onderstaande profielschets:

☑   Je bent leergierig, toont initiatief en bent gemotiveerd om hier een succes van te maken
☑   Je bent een teamspeler
☑   Je hebt affiniteit met het werken in een technische omgeving
☑   Je bent bereid om in een cleanroom te werken
☑   Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift

Uitleg aan trainees door Technicum
Wat is de volgende stap?
Heb je interesse? Gebruik dan onderstaande knop om je aan te melden. Heb je nog vragen of twijfel je? Neem dan contact op met Team Technicum ASML.