Deeltijdopleiding hbo techniek bij ASML

Logo ASML

Kies jouw hbo deeltijdopleiding bij ASML

Combineer nu jouw technische HBO opleiding met een baan bij ASML. Je draait volop mee in een dynamische internationale organisatie in de hightech industrie. ASML ontwerpt en maakt complexe machines die zelfs de kleinste (micro)chips kunnen maken en zij bieden jou de kans om, via een deeltijdopleiding, je hbo-diploma te behalen. Kies uit de richtingen Elektrotechniek, Mechatronica óf Werktuigbouwkunde en combineer jouw opleiding met een betaalde baan bij ASML.


Hbo deeltijd bij ASML? Dit krijg jij van ons:

 1. Je opleiding
  Geheel verzorgde hbo deeltijd opleiding, betaald door ASML en Technicum
 2. Salaris
  Betaalde werkdagen én studiedagen
 3. Begeleiding
  Uitstekende begeleiding met een vaste coach van ASML en een mentor van Technicum
 4. Ervaring
  Ervaring opdoen tijdens je opleiding bij een hightech multinational
 5. Een toekomst
  Na afronding een waardevol hbo-diploma en mogelijk zelfs een vaste baan bij ASML!
Onboarding dag Technicum & ASML

Wat houdt het hbo deeltijd programma in?

Het Deeltijd programma bij ASML betekent dat je je hbo opleiding elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde gaat combineren met een fulltime baan bij ASML. Het resultaat: een welverdiende Bachelor Degree!

Het volledige traject duurt 4 jaar, waarbij je opleiding wordt betaald door ASML en Technicum. Ook ontvang je salaris voor je werkdagen en zelfs je studiedagen.

Je wordt van alle kanten begeleid, door middel van een vaste coach bij ASML en een mentor vanuit Technicum. Je leert ontzettend veel en gaat werken met de gaafste hightech producten van ASML.

Wat ga je precies doen? 

De eerste 3 tot 6 maanden staan vooral in het teken van kennismaking met de organisatie en de producten. Dit gaat het beste in de praktijk en daarom ga je mee werken Afhankelijk van de afdeling waar jij komt te werken, vinden de werkzaamheden plaats in een dag- of dienstenrooster (ochtend- en avonddiensten)

Kies je voor hbo techniek? Dan word je opgeleid tot Production Engineer op één van de afdelingen van ASML. Je gaat je bezig houden met het optimaliseren van productieprocessen t.b.v. kwaliteit, productiesnelheid en efficiëntie. Een baan met veel verantwoordelijkheden, waarin je echt iets bij kan dragen!

 

Klinkt goed? Meld je nu aan voor jouw hbo deeltijd bij asml!

Waar moet je aan voldoen voor een hbo deeltijdopleiding bij ASML?

☑   Je bent minimaal 18 jaar oud
☑   Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma, HAVO of VWO diploma met wiskunde B óf je bent ouder dan 21 en hebt de 21+ toelatingstoets voor hbo met succes afgerond.


Onze ideale kandidaten, voldoen daarnaast ook aan onderstaande profielschets:

☑   Je bent leergierig, toont initiatief en bent gemotiveerd om hier een succes van te maken
☑   Je bent een teamspeler
☑   Je hebt affiniteit met het werken in een technische omgeving
☑   Je bent bereid om in een cleanroom te werken
☑   Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift

Uitleg aan trainees door Technicum
Wat is de volgende stap?
Heb je interesse? Gebruik dan onderstaande knop om je aan te melden. Heb je nog vragen of twijfel je? Neem dan contact op met Team Technicum ASML.