Werken bij GKN Aerospace

GKN Aerospace is de nieuwe naam van de grootste vliegtuigbouwer van Nederland. GKN Aerospace ontwerpt, ontwikkelt en produceert constructies, modules en landingsgestellen voor de luchtvaartindustrie en voor defensie. Deze oerhollandse vliegtuigbouwer kent een rijke geschiedenis en is momenteel hoofdleverancier van het F35-gevechtsvliegtuig, Apache, superdrones en luxe privé jets.

Werken bij GKN Aerospace betekend:

Een baan bij een grote internationale organisatie waar de medewerkers met recht trots zijn op het product wat ze maken en de organisatie waar ze voor werken.

Daarnaast kom je ook arbeidsvoorwaardelijk niet te kort, denk aan:

 • Fulltime baan en zekerheid middels een detacheringsovereenkomst, met uitzicht op een vaste aanstelling bij GKN Aerospace.
 • Goede reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV per jaar
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Leuke extra's, zoals voordelige (collectieve) zorgverzekering, korting op sportkosten en hypotheekmogelijkheden zonder vast contract


Als werkgever krijgt GKN Aerospace maar liefst 4 van de 5 sterren uit 73 reviews.

Topvacatures bij GKN Aerospace:

 
Monteur sleutelt aan vliegtuigmotor

Technische mogelijkheden bij GKN Aerospace

Naast bovengenoemde vacatures, is Technicum voor GKN Aerospace doorlopend op zoek naar gemotiveerd technisch talent. Wil jij graag aan de slag met de modernste vliegtuigen en heb jij een studie gedaan in één van de volgende richtingen? Reageer dan middels het contactformulier hieronder.

  ✔ Werktuigbouwkunde
  ✔ Mechatronica
  ✔ Elektrotechniek
  ✔ Aerospace engineering
  ✔ Aviation
  ✔ Technische natuurkunde
  ✔ Automotive engineering
  ✔ Technische bedrijfskunde