GKN Aerospace logo

Assemblagemonteur bij GKN Fokker

Bouw mee aan de gaafste vliegtuigen, helikopters en drones in deze uitdagende functie bij GKN Fokker. Als assemblagemonteur werk je aan de landingsgestellen van onder meer de F16's, Apaches en innovatieve superdrones van Defensie. 

Meld je eenvoudig aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om je sollicitatie door te spreken.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Wat doet een Assemblagemonteur bij GKN Fokker

Als Assemblagemonteur zet je natuurlijk bepaalde onderdelen in elkaar. Bij GKN Fokker zijn dit alleen niet "zomaar" onderdelen, maar het zijn technische componenten die samen verantwoordelijk zijn voor een veilige landing van F16 gevechtsvliegtuigen, Apache gevechtshelikopters of innovatieve Superdrones van Defensie.

Je werkt in een 2-ploegen rooster, samen met ongeveer 10 andere assemblagemonteurs uit verschillende landen en de voertaal is dan ook vooral Engels. Voorlopig werk je nog in de werkplaats in Helmond, maar let op! de werklocatie wijzigt binnenkort naar de werkplaats in Papendrecht. Dit is wel belangrijk, want we willen jou graag meenemen!

Het assembleren bij GKN vereist wel enige technische kennis, want je zal ook momentsleutels instellen, bussen persen en wat lak- en kitwerk verrichten. Je controleert van tevoren of alle onderdelen compleet en in goede staat zijn en naderhand controleer je je werk op eventuele beschadigingen en de juiste fit. Deze controles zijn ontzettend belangrijk, want de uiteindelijke landingsgestellen hebben nogal een verantwoordelijkheid: het veilig landen van zeer waardevolle toestellen!

IETS VOOR JOU?

Wij zoeken monteurs die:

  • Een technisch MBO diploma bezitten
  • Enige ervaring hebben in werktuigbouwkunde/ assemblage
  • Eerst in Helmond komen werken en straks mee willen verhuizen naar Papendrecht
  • Verantwoord omgaan met materialen en gereedschap
  • Naast Nederlands ook Engels spreken
Is dit jouw droombaan? Meld je eenvoudig aan via het formulier!