Werken bij GVB

Werken als Bankwerker bij GKN Fokker

Heb jij ervaring in de metaalbewerking en durf jij het aan om te werken aan landingsgestellen voor o.a. de Apache gevechtshelikopter, de Joint Strike Fighter, de F16 of de NH 90 helikopter? Bekijk nu de vacature of meld je direct aan via onderstaande knop.

Wat doet een bankwerker bij GKN Fokker

Als bankwerker bij GKN Fokker werk je aan landingsgestellen van moderne vliegtuigen, helikopters en drones op de locatie in Helmond. Een hele gave baan, want je werkt onder meer aan de Apache helikopter, de F-35 Joint Strike Fighter, de F16 en de Reaper superdone.

Deze zeer specialistische luchtvaarttoestellen, zorgen ook gelijk voor de grootste uitdaging in deze functie, namelijk het nauwkeurig werken. Elk onderdeel die jij in handen hebt, moet 100% foutloos zijn. Een goed oog voor detail en verantwoordelijkheidsgevoel moet je dus zeker meenemen.

De bankwerkers bij GKN Fokker in Helmond vallen onder de afdeling “Machining”. Een afdeling waar momenteel zo’n 30 andere (toekomstig) collega’s werkzaam zijn. De sfeer op de werkvloer is erg goed en iedereen is zeer behulpzaam en collegiaal. Samen met je collega’s zorg je voor continuïteit van productie en een constante (hoge) kwaliteit van producten.

In Helmond wordt gewerkt in een 2-ploegenrooster met werktijden van 06:00 tot 14:30 en van 14:30 tot 00:00. Dit wordt beloond met een aantrekkelijke ploegentoeslag.

De taken en verantwoordelijkheden van de bankwerker bij GKN Fokker zijn:

  • Zelfstandig (volgens werkinstructies en/of tekeningen) uitvoeren van diverse metaalbewerkingen, zoals afbramen, schuren en polijsten;
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles op je uitgevoerde werkzaamheden, middels vastgelegde meetprocedures en diverse meetgereedschappen;
  • Werken met pneumatisch gereedschap;
  • Bewust omgaan met de kwaliteit en veiligheid. Zowel binnen je functie als binnen de organisatie.

Aanmelden voor GKN Fokker

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren voor de baan van bankwerker bij GKN Fokker in Helmond. Onze consultant neemt binnen 1 (werk)dag telefonisch contact met je op om je aanmelding te bespreken.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.