Werken bij GKN Aerospace als assemblagemonteur

gkn-aerospace-logo

Bouw mee aan de gaafste vliegtuigen, helikopters en drones in deze uitdagende functie bij GKN Aerospace. Als assemblagemonteur werk je aan de landingsgestellen van onder meer de F16's, Apaches en innovatieve superdrones van Defensie. 

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wat breng je mee als assemblagemonteur
 • >
  Een technisch MBO diploma
 • >
  Enige ervaring in werktuigbouwkunde/assemblage
 • >
  Verantwoord omgaan met materialen en gereedschap
 • >
  Naast Nederlands ook Engels spreken

Wat doet een Assemblagemonteur bij GKN Aerospace

Als Assemblagemonteur zet je natuurlijk bepaalde onderdelen in elkaar. Bij GKN Aerospace zijn dit alleen niet "zomaar" onderdelen, maar het zijn technische componenten die samen verantwoordelijk zijn voor een veilige landing van F16 gevechtsvliegtuigen, Apache gevechtshelikopters of innovatieve Superdrones van Defensie.

Je werkt in een 2-ploegen rooster, samen met ongeveer 10 andere assemblagemonteurs uit verschillende landen en de voertaal is dan ook vooral Engels.

Het assembleren bij GKN vereist wel enige technische kennis, want je zal ook momentsleutels instellen, bussen persen en wat lak- en kitwerk verrichten. Je controleert van tevoren of alle onderdelen compleet en in goede staat zijn en naderhand controleer je je werk op eventuele beschadigingen en de juiste fit. Deze controles zijn ontzettend belangrijk, want de uiteindelijke landingsgestellen hebben nogal een verantwoordelijkheid: het veilig landen van zeer waardevolle toestellen!

 

Liever een andere functie bij GKN Aerospace?
Bekijk hier alle technische vacatures bij GKN Aerospace