Elektriciteit, kwaliteit en gezelligheid

Monteur laagspanning bij Alsema Zuidlaren

Een zeer gewaardeerde functie in de techniek, want jij zorgt er persoonlijk voor dat mensen 's ochtends een lekker bakje koffie kunnen zetten, dat ze hun favoriete serie of sport op TV kunnen kijken of dat ze hun telefoons op kunnen laden. Als monteur laagspanning sluit jij woningen aan op het stroomnet!

Jij krijgt van ons:

✔   Een fulltime baan met jaarcontract
✔   De voordelen van werken bij een familiebedrijf
✔   Mooie arbeidsvoorwaarden
✔   Mooi werk, met je handen en vaak in de buitenlucht
✔   Mogelijkheid tot het volgen van een opleiding

Wie zoeken wij:

✔   Je hebt een afgeronde opleiding elektrotechniek
✔   OF je wilt nog een technische opleiding gaan volgen
✔   Je kan zelfstandig in Zuidlaren komen
✔   Je werkt graag in de buitenlucht
✔   Je werkt het liefst in een team leuke collega's

Werk veilig of werk niet
"We werken graag samen, maar komen ook graag weer veilig samen thuis. Electriciteit kan gevaarlijk zijn, dus veilig werken is onze top-priotiteit!"
Laagspanning monteur aan het werk

Bij Alsema doen we alles samen

Alsema in Zuidlaren is een echt familiebedrijf en dat merk je. Iedereen binnen de organisatie draagt zijn steentje bij aan het succes van de familie en iedereen deelt ook mee in de successen. Ook jij! Wat betekent dit concreet?

  • Alsema kent een jaarlijkse winstuitkering en iedereen deelt mee. Ook jij krijgt dus een extra zakcentje aan het einde van het jaar.
  • Alle machines en apparatuur zijn eigendom van het bedrijf, oftewel minder maandelijkse kosten én meer keuzevrijheid in het aannemen van projecten.
  • Niet ieder voor zich, maar samen vertrekken vanuit Zuidlaren en samen weer thuis.
  • Ga je in de kost voor een project? Ook dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is voor jou en je team. Denk aan comfortabele overnachting, goeie maaltijden én extra vergoedingen. 
  • Veel gezellige uitjes, georganiseerd door onze zeer actieve personeelsvereniging

Alsema vraagt een bepaalde flexibiliteit, maar die kon jij ook van Alsema verwachten. Zo bouwen we samen aan mooie projecten en zorgen we voor een hele fijne werksfeer. Geen wonder dat de werknemers van Alsema vaak tot hun pensioen bij het bedrijf blijven (en soms zelfs daarna nog).

Waar kom je te werken en wat doe je precies?

Dit project tussen Holwerd en Ameland is natuurlijk geen dagelijks werk, maar het geeft wel aan hoe uniek de projectlocaties kunnen zijn. Alsema werkt in opdracht van andere aannemers aan ondergrondse infra en dat kan natuurlijk door het hele land. Soms worden nieuwe woonwijken aangesloten op het energienet en andere keren wordt bijvoorbeeld een verbinding gemaakt tussen een compleet zonnepark en een station van de netbeheerder. 

Op deze projecten werk je hoofdzakelijk in de buitenlucht en werk je in een team. Als monteur laagspanning betekend dit dat je stroomkabels aanlegt tot aan de woning (tot aan de meterkast). Buiten graaf je sleuven (machinaal of met de hand) en leg je kabels volgens tekening. Kabels verbind je met elkaar via diverse type moffen. Zo verbind je huizen aan het stroomnet en zorg je er dus voor dat bewoners elektriciteit hebben. 

Iets voor jou?

Vul jouw contactgegevens in en kom bij Alsema.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Liever zelf contact opnemen?

Geen enkel probleem. Neem contact op met Mara via één van onderstaande knoppen. Mara is volledig op de hoogte van de vacatures bij Alsema en kan jou meer vertellen over de organisatie en functie. Ook wanneer je kans wil maken op deze functie, kom je met Mara in contact. Eén contactpersoon dus; wel zo makkelijk.