Houd Amsterdam bereikbaar

Word onderhoudsmonteur bij GVB

Jij zorgt ervoor dat 900.000 mensen op hun bestemming komen. In een moderne werkplaats sleutel jij elke dag technisch en krijg je de trams en metro's van onze prachtige hoofdstad weer op de rails. Word jij de nieuwe onderhoudsmonteur van Mokum?

Solliciteer direct

Jij krijgt van ons:

✔️ Startsalaris van € 2.400 tot € 3.150 bruto per maand
✔️ Gratis reizen met het OV
✔️ Fulltime baan in dagdienst
✔️ Jaarcontract met optie tot vaste aanstelling
✔️ Ruim opleidings- en trainingsaanbod om je te blijven verbeteren

 

Dit ben jij:

✔️ Je hebt minimaal een MBO 2 technische opleiding afgerond
✔️ Je bent in bezit van VCA óf bereid deze te behalen
✔️ Je hebt een brede technische interesse
✔️ Je werkt graag in een team
✔️ Je wil graag iets unieks doen, zoals het werken aan trams en metro's

Wat ga jij doen als Onderhoudsmonteur bij GVB

  • Je voert reparaties uit
  • Je pleegt onderhoud
  • Je lost storingen op
Je werkzaamheden zijn meestal van mechanische aard, maar er komt ook zeker een stukje elektrotechniek bij kijken. Eén ding is zeker: saai is het nooit. De projecten zijn namelijk afwisselend. De ene keer ga je aan de slag voor een grote onderhoudsbeurt waarbij je een tram volledig onder handen neemt. Je haalt alle onderdelen eruit en vervangt ze voor nieuwe. De andere keer voer je een specifieke reparatie aan een metrotreinstel uit. Zo is er altijd ruimte om iets bij te leren.

 

Op je vaste werkplaats komen de trams en metro’s binnen. Samen met je team steek jij je handen uit de mouwen om die weer pico bello te krijgen. Altijd met A-kwaliteit gereedschap. Natuurlijk is er ruimte voor gezelligheid en een bakkie tussendoor. Daarna gaan jullie weer nauwkeurig te werk om volgens de geplande tijd de klus te klaren. Want die trams en metro’s moeten weer op tijd worden ingezet, zodat reizigers comfortabel en veilig van A naar B kunnen.

Dus: zin om in een tof team, technische uitdagingen aan te gaan en Amsterdam te verbinden? Dat zit bij het GVB helemaal snor!

 

Solliciteer vandaag nog

Iets voor jou?

Vul jouw contactgegevens in om de nieuwe onderhoudsmonteur van Mokum te worden.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.
Recruiter Stefan

Liever zelf contact opnemen?

Enthousiast geworden, maar heb je toch nog vragen? Stefan is onze expert als het gaat om de technische functies binnen GVB. Je kunt dan ook rechtstreeks contact opnemen met Stefan via mail, telefoon of whatsapp. Klik op één van onderstaande knoppen om zelf contact op te nemen.