Werken bij Technicum

Wij zijn Technicum! Al meer dan 35 jaar werkgever voor technisch specialisten in Nederland. Wil jij werken bij het beste technisch uitzendbureau? Bekijk onze actuele vacatures voor bijvoorbeeld recruiters, consultants of managers. Kom jij ons team versterken? Welkom bij Technicum!

Hard werken met veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning

Technicum is een uitzend- en detacheringsbureau gespecialiseerd in techniek, maar geen intermediair zoals andere uitzendbureau's. Wij gaan verder en noemen ons "Vakwerkgever" met de beste ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Een hechte club specialisten waar je bij wilt horen!

Met ruim 60 collega's verspreid over 13 vestigingen door heel Nederland werken wij elke dag hard om de leukste baan te vinden voor onze technische specialisten, de meest leerzame opleidingsplek voor onze BBL-leerlingen en de beste monteurs voor onze technische opdrachtgevers.

We werken hard aan onze doelen, maar er is veel ruimte voor gezelligheid en het vieren van successen. Van wekelijkse vrijdagmiddagborrels (waar ook onze monteurs welkom zijn) tot gezellige team- en bedrijfsuitjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze jaarlijkse Kick-Off, georganiseerd door ons moederbedrijf RGF Staffing voor haar labels:

Een uitgebreid inwerktraject

Bij Technicum wordt je niet zomaar in het diepe gegooid. Iedere nieuwe collega, van stagiair tot manager, krijgt een uitgebreid inwerktraject en volgt een opleidingsprogramma op maat. Het inwerktraject is een combinatie van "leren door te doen" op de vestiging waar jij werkzaam bent én klassikale lessen over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals wet- en regelgeving, ABU cao, het voeren van sales- en sollicitatiegesprekken en het schrijven van vacature teksten. Wanneer het volg je deze lezssen op ons hoofdkantoor in Almere, maar momenteel volg je deze digitaal. Zo'n "klas" zit vol nieuwe collega's van alle merken van RGF Staffing, waardoor je ook gelijk leert waar ieder label voor staat. Deze periode stoomt jou klaar voor het echte werk als allround consultant en wordt afgesloten met een eindtoets vanuit de RGF Academy.
Werken bij Technicum

Werk aan morgen

Een leerling-monteur die van zijn hobby eindelijk zijn werk maakt. Of de ervaren monteur die zich na jaren verder specialiseert in zijn vakgebied.

Wij maken het mogelijk.