Technische vacatures in Assen

Assen, de charmante hoofdstad van de provincie Drenthe, is een stad doordrenkt van geschiedenis en omgeven door natuurlijke pracht. Gelegen in het hart van de uitgestrekte Drentse landschappen, biedt Assen een unieke mix van culturele bezienswaardigheden, moderne voorzieningen en rustige groene gebieden. Bekijk hier alle technische vacatures in Assen. Heb je liever een baan buiten de stad? Bekijk dan alle vacatures in de provincie Drenthe.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

3 vacatures gevonden in Assen

 • Werkvoorbereider elektrotechniek

  Als technisch tekenaar bij Hekman Installatietechniek ben jij de sleutelfiguur die de brug slaat tussen ontwerp en uitvoering. Je verzorgt de engineering en tekeningen voor diverse projecten, waarbij efficiëntie en kwaliteit centraal staan. Door nauw...
  • Locatie: Assen
  • Salarisindicatie: € 2.600 - € 3.200
  • Dienstverband: Fulltime (40.0 uur)
  • Opleiding: MBO
 • Leerling Monteur Bliksembeveiliging

  Stap in de technische wereld van bliksembeveiliging en ontwikkel je bliksemsnel tot zelfstandig monteur door middel van werken en leren bij dit specialistische bedrijf in Beilen! Zin om te ontdekken wat deze rol jou te bieden heeft? Lees snel verder....
  • Locatie: Beilen
  • Salarisindicatie: € 2.000 - € 2.700
  • Dienstverband: Fulltime (40.0 uur)
  • Opleiding: Overig
 • Kanter Zetter Gevelpanelen

  Als Kanter/Zetter bij dit schone metaalbewerkingsbedrijf nabij Groningen en Assen, speel jij een cruciale rol in het realiseren van hoogwaardige panelen voor gevelbeplating over de hele wereld. Van de Zuidas in Amsterdam, tot het vliegveld in Los Ang...
  • Locatie: Roden
  • Salarisindicatie: € 2.423 - € 3.333
  • Dienstverband: Fulltime (40.0 uur)
  • Opleiding: MBO

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Assen er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Assen

Assen is een levendige stad gelegen in het prachtige Drentse landschap, en biedt niet alleen een stimulerende werkplek voor technische specialisten, maar ook een inspirerende omgeving om te wonen. Met een bloeiende industriële sector en een sterke focus op innovatie, zijn er tal van kansen voor technisch talent in deze stad.

Technische opleidingen in Assen

Door het diverse aanbod van technische opleidingen en cursussen in Assen kunnen studenten en professionals zich specialiseren in verschillende technische vakgebieden en hun kennis en vaardigheden vergroten om zo klaar te zijn voor een succesvolle carrière in de techniek.

Lees meer over de opleidingen van Technicum ONE en laat ons weten waar jij graag naar toe zou willen. Maak gebruik van onze opleidingsmogelijkheden en wordt de technische vakman of vakvrouw die jij wilt worden; mét diploma.

Welke technische functies zijn populair in Assen?

Met verschillende technische bedrijven en instellingen, biedt Assen tal van mogelijkheden voor technisch talent om hun vaardigheden en expertise te benutten. Hieronder volgt een overzicht van enkele populaire technische functies die gewild zijn in Assen, waarbij de nadruk ligt op elektrotechniek, projectmanagement, werktuigbouwkunde en service- en onderhoudstechniek.

 • Vacatures servicemonteur: Service- en onderhoudstechnici zijn nodig voor het onderhouden, repareren en optimaliseren van technische installaties en systemen, zoals verwarmings- en koelsystemen, elektrische apparatuur en industriële machines.
 • Vacatures werktuigbouwkundige: Werktuigbouwkundigen zijn gewild vanwege hun expertise in het ontwerpen, analyseren en verbeteren van mechanische systemen en machines. Zij zijn betrokken bij uiteenlopende projecten, variërend van productieprocessen tot machinebouw en automatisering.
 • Vacatures elektrotechnicus: Elektrotechnici zijn gewild in Assen vanwege de vraag naar expertise in het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en apparatuur, zowel in residentiële als commerciële omgevingen.
 • Vacatures Technisch projectmanager: Technisch projectmanagers zijn belangrijk voor het coördineren en leiden van technische projecten van begin tot eind. Zij zorgen ervoor dat projecten binnen budget en planning worden uitgevoerd en dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wat zijn de technische topwerkgevers in Assen?

In Assen zijn verschillende technische topwerkgevers actief, die een breed scala aan technische functies bieden. Enkele van de technische topwerkgevers in Assen zijn: 

Technische vacatures in de regio Assen

Benieuwd naar meer technische banen bij topwerkgevers in de omgeving van Assen. Kies uit één van de volgende plaatsen: