Technische vacatures in Dronten

Dronten, gelegen in de provincie Flevoland, is een jonge en dynamische gemeente die bekend staat om zijn agrarische achtergrond en ruime open landschappen. De stad werd pas in de jaren '60 van de vorige eeuw gesticht als onderdeel van de grootschalige inpoldering van Flevoland. Ondanks zijn relatief korte geschiedenis, heeft Dronten zich ontwikkeld tot een levendige gemeenschap met een bloeiende economie en een diverse bevolking. Bekijk hier alle technische vacatures in Dronten via Technicum. Heb je liever een baan buiten deze stad? Bekijk dan alle vacatures in de provincie Flevoland.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden in Dronten

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Dronten er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Dronten

Werken in de techniek in Dronten biedt diverse mogelijkheden voor technisch talent. Hoewel Dronten vooral bekend staat om zijn agrarische sector, zijn er ook technische bedrijven actief in de regio. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven gespecialiseerd in landbouwtechniek, zoals fabrikanten van landbouwmachines, irrigatiesystemen en precisielandbouwtechnologieën. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor technische functies in andere sectoren, zoals de maakindustrie, logistiek en bouw. Van technici gespecialiseerd in machinebouw tot engineers die zich bezighouden met innovatieve landbouwtechnologieën, er is een diversiteit aan technische banen beschikbaar in Dronten.

Technische opleidingen in Dronten

Word de technische vakman of vakvrouw die je wilt worden, mét diploma, door gebruik te maken van onze opleidingsmogelijkheden. Bij Technicum vergroten we jouw vakkennis met onze technische opleidingen en trainingen, allemaal terwijl je blijft werken. Geen inkomensverlies en wij betalen je opleiding. Dat noemen wij "Dubbele winst". Ontdek ons brede aanbod aan vakgerichte cursussen, variërend van VCA-basisveiligheid, NEN 3140, lascertificaten tot volledige technische MBO-opleidingen op MBO 2, MBO 3 en MBO 4. Laat ons weten waar jij graag naartoe zou willen en lees meer over de opleidingen van Technicum ONE.

Welke technische functies zijn populair in Dronten?

 

In Dronten zijn diverse technische functies populair, vooral binnen de agrarische sector en de maakindustrie. Enkele van de meest gevraagde technische functies in Dronten zijn:

  • Installatietechnicus: Installatietechnici in Dronten zijn verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van systemen voor verwarming, ventilatie, en water- en energievoorziening in zowel agrarische als residentiële gebouwen.
  • Mechanisch monteur: Mechanisch ingenieurs zijn betrokken bij de ontwikkeling en het onderhoud van machines en mechanische systemen. Ze spelen een cruciale rol bij het verbeteren van productieprocessen en het optimaliseren van machineprestaties.
  • Technisch tekenaar: Technisch tekenaars zijn verantwoordelijk voor het maken van technische tekeningen en ontwerpen voor machines, onderdelen en producten. Ze werken nauw samen met engineers en productieteams om ontwerpen om te zetten in concrete producten.

 

Wie zijn de technische topwerkgevers in Dronten?

In Dronten zijn verschillende technische werkgevers actief, met name binnen de agrarische sector, machinebouw en maakindustrie. Enkele bekende technische werkgevers in Dronten zijn:

  • Mechanisatiebedrijf Vervaet B.V.: Een bekend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van zelfrijdende landbouwmachines, zoals bietenrooiers en mestinjecteurs.
  • Machinefabriek Geurtsen: Een machinebouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte machines en apparatuur voor verschillende industrieën, waaronder de voedselverwerkingsindustrie.

Technische vacatures in de regio Dronten

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Dronten. Kies de volgende plaatsen: