Technische vacatures in Lelystad

Ben je op zoek naar technische vacatures in Lelystad? Bekijk alle vacatures hier in één duidelijk overzicht. Lelystad is een stad die snel groeit en dat zien wij ook terug in het aantal vacatures. Zo is er in deze vrij jonge stad voor iedere technische specialist wat wils. Je kunt bijvoorbeeld werken in de techniek bij een bouwbedrijf of een energiebedrijf. Je kunt zowel kiezen voor een startersfunctie als een seniorfunctie. Benieuwd of jouw nieuwe technische baan hierbij zit? Scroll dan direct naar beneden en bekijk direct of er voor jou een nieuwe uitdaging tussen zit.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden in Lelystad

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Lelystad er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van Flevoland en heeft naast een vliegveld ook diverse industrieterreinen. De stad is vernoemd naar de Nederlandse ingenieur en waterbouwkundige Cornelis Lely. Flevoland staat dan ook bekend om de architectuur en stedenbouw. Daarnaast staat Flevoland bekend om de natuurgebieden. Lelystad is een van de groenste gemeentes van Nederland. De stad is ook een echte winkelstad want in 2001 opende hier de fashion outlet Batavia Stad. Ook vliegtuigliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Aviodrome is namelijk een vliegtuigmuseum van maar liefst 6.000 vierkante meter. Er is veel werkgelegenheid voor met name industrie op de bedrijventerreinen in Lelystad. Je kunt hier bedrijven vinden zoals Inditex, McCain, Donkervoort en Feenstra verwarmingen.

Technische opleidingen in Lelystad

Misschien wil je in de techniek werken, maar heb je nog weinig of vrijwel geen ervaring. Je kunt ook een ambitie hebben om naast je ervaring als elektromonteur graag meer willen leren over de specialisatie telecom monteur. Wij van Technicum helpen je om deze stap te maken. Middels  Werken en Leren kun jij diverse technische opleidingen volgen die jou kunnen helpen om een carrière switch te maken. Via Technicum kun je ook waardevolle certificaten behalen die je nodig hebt voor jouw werk. Hierdoor kunnen we er samen voor zorgen dat je snel doorgroeit naar een nieuwe functie of zelfs een nieuw vakgebied. Lees hier meer over wat wij kunnen doen voor jouw groei en ontwikkeling.

Welke technische functies zijn populair in Lelystad

Je kunt in Lelystad verschillende technische functies vinden zoals:

Als een van bovenstaande functies nou niet een van jouw specialisaties is, wees dan niet getreurd. Er zijn veel meer mogelijkheden in Lelystad. Je kunt ook met ons contact opnemen middels een open sollicitatie. Dan gaan wij voor jou op zoek naar technische vacatures in Lelystad op basis van je cv en motivatie.

Wat zijn de technische topwerkgevers in Lelystad

Wil jij graag letterlijk en figuurlijk mensen verbinden? Solliciteer dan op een van de telecom monteur vacatures van Allinq. Allinq is internationaal specialist in verbindingstechnologie. Al ruim 50 jaar zorgen ze voor de bouw en het beheer van informatie-infrastructuren in onder andere de telecomwereld.
Een bedrijf waar je letterlijk en figuurlijk energie van krijgt is Engie. Engie is een (van oorsprong Frans) energiebedrijf en produceert, onderhoudt en distribueert elektriciteit en aardgas.
Een andere grote internationale organisatie is Koninklijke BAM Groep. Ze zijn actief in ruim dertig landen en daarmee een van de grootste bouwondernemingen van Europa. Zij hebben zowel elektro- als installatiemonteur vacatures door heel Nederland. Van nieuwbouw in de woningbouw, tot het onderhoud van technische installatie in gevangenissen.

 

Technische vacatures in de regio Lelystad

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Lelystad of Flevoland? Kijk ook eens wat er voor mogelijkheden zijn in:

Ook in deze populaire plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Lelystad? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online via de ‘Solliciteer direct’-buttons die je op de vacaturepagina’s vindt.