Technische vacatures in Emmen

Bekijk al onze technische vacatures in Emmen voor een nieuwe technische baan in deze mooie plaats in Drenthe. Met ruim 30 jaar ervaring in de techniek, vindt Technicum jouw baan bij één van de technische werkgever in Emmen. Vaste banen, tijdelijke projecten of compleet verzorgde BBL-trajecten. Bekijk de vacatures en solliciteer gemakkelijk en snel.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden in Emmen

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Emmen er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Emmen

Emmen is een open, groene stad in het Oosten van de provincie Drenthe. In Nederland en zelfs daarbuiten, is Emmen vooral bekend vanwege zijn prachtige natuur en dierentuin Wildlands (Adventure Zoo). Maar wist je dat er in Emmen ook diverse technische bedrijven gevestigd zijn? Een aantal van deze bedrijven zijn ook betrokken geweest bij de bouw van, het in 2016 opgeleverde, Wildlands park en Technicum heeft daar met een aantal elektromonteurs en installatiemonteur ook een bijdrage aan mogen leveren. Een project om trots op te zijn!

Naast dit soort technische projecten, vind je in Emmen installatiebedrijven, tal van metaalbedrijven en het grootste industriepark van Noord-Nederland: GETEC PARK.EMMEN. Wat jij ook zoekt, Technicum heeft altijd topwerk voor echte vakspecialisten. Ben je nóg geen vakspecialist, maar ben je op zoek naar een plek om dit te worden? Bekijk dan onze technische bbl-trajecten en behaal via Technicum jouw MBO diploma. 

Populaire technische functies in Emmen

Met een achtergrond in de techniek kun je in Emmen alle kanten op. Technicum heeft voor jou vacatures in onder andere de glasvezeltechniek, installatietechniek en werktuigbouwkunde. Bij Technicum vind je niet alleen fulltime vast werk, maar ook uitdagende tijdelijke projecten waar je in loondienst of als ZZP-er aan de slag kunt. De populairste technische vacatures in Emmen zijn:

Technische topwerkgevers in Emmen

In Emmen kun je aan de slag bij diverse bedrijven; echte topwerkgevers in de techniek. Ga als loodgieter of installatiemonteur aan de slag bij Harwig installatietechniek of Niemeijer installatietechniek. Of ga jij toch voor een baan als lasser of monteur in de staalbouw bij Huls Staalbouw? Stuk voor stuk interessante bedrijven, met prima arbeidsvoorwaarden, die voor jou zorgen voor een optimale werkomgeving. Een plek waar jij veilig kan werken en elke klus kan klaren of waar jij je kan ontwikkelen tot de vakman of vrouw die jij wilt worden.

  • technische vacatures bij Harwig installatietechniek
  • technische vacatures bij Niemeijer installatietechniek

Technische vacatures in de regio Emmen

Heeft Emmen niet de baan waar jij naar op zoek bent? Bekijk dan eens de technische vacatures in provincie Drenthe of in plaatsen in de directe omgeving van Emmen, zoals: