Technische vacatures in Veendam

Veendam, gelegen in de provincie Groningen, is een stad met een rijk industrieel verleden en een bloeiende gemeenschap. Bekijk hier alle technische vacatures in Veendam via Technicum. Heb je liever een baan buiten de stad? Bekijk dan alle vacatures in de provincie Groningen.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden in Veendam

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Veendam er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Veendam

Werken in de techniek in Veendam biedt technisch talent een interessante en diverse omgeving om hun vaardigheden toe te passen en bij te dragen aan verschillende sectoren. Als bloeiende gemeente in de provincie Groningen, staat Veendam bekend om zijn industriële erfgoed en de aanwezigheid van diverse bedrijven in sectoren zoals chemie, logistiek en productie.

Technische opleidingen in Veendam

Wil je graag je technische kennis bijspijkeren? Ook dan biedt Technicum verschillende mogelijkheden. Via vele technische opleidingsinstituten kunnen wij jou een gratis opleiding aanbieden. Samen met jou bepalen we welke specialisatie hiervoor het beste bij je past. Daarnaast zorgen we ervoor dat je direct werkervaring opdoet bij een technisch bedrijf in Breda. We bekijken dan samen welke organisatie de juiste match voor jou is. Wanneer je via ons een opleiding volgt krijg je ook direct al salaris. Je hoeft dus nergens op in te leveren. Laten we daarom eens kennismaken om te kijken wat we voor jou kunnen doen. Kijk voor meer informatie op Technicum ONE.

Welke technische functies zijn populair in Veendam?

In Veendam zijn diverse technische functies populair:

Wat zijn de technische topwerkgevers in Veendam? 

In Veendam zijn er verschillende bedrijven die werkgelegenheid bieden in technische sectoren:

Technische vacatures in de regio Veendam

Benieuwd wat er nog meer voor technisch banen zijn bij topwerkgevers, in de verdere omgeving van Veendam? Bekijk de onderstaande mogelijkheid: