Technische vacatures in Hoogezand

Hoogezand is een grote industriestad in de provincie Groningen. Je vindt er daarom technische vacatures bij diverse bedrijven, op verschillende niveaus. Technicum helpt jou bij het vinden van de perfecte technische vacature. Wij bieden je een ruime keuze aan vacatures in Hoogezand, zodat jij die volgende stap in je carrière kunt maken. Kies links in de filter op vakgebied of opleidingsniveau om alle technische vacatures verder te filteren. Er komen constant nieuwe vacatures bij, dus houd deze pagina goed in de gaten. Ben jij klaar om je verder te ontwikkelen? Solliciteer dan direct op een van onderstaande vacatures.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

13 vacatures gevonden in Hoogezand

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Hoogezand er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Hoogezand

Hoogezand stad heeft van oorsprong veel industrie. Er groeide veel boekweit en er werden aardappels geteeld. Deze werden via het Winschoterdiep geëxporteerd naar Duitsland. Vanaf de 19e eeuw groeiden Hoogezand flink door de opkomst van de industrie. Halverwege de 19e eeuw werd er namelijk de aardappelmeelfabriek van Tonden gesticht. Je kunt er nu nog steeds aardappelzetmeelfabrieken vinden, maar ook (stro)kartonfabrieken. En aan het water vind je er veel scheepsbouwers. Dat biedt een boel kansen voor specialisten en aankomende specialisten in de techniek. 

Technische opleidingen in Hoogezand

Of je nou aanstormend technisch talent bent of al behoorlijk wat ervaring hebt opgedaan, je kunt bij Technicum altijd een opleiding volgen. Wij werken samen met verschillende opleidingsinstituten. Hierdoor zit er altijd wel iets bij jou in de buurt. Welke opleiding dat is, laten wij aan jou over. Uiteraard staan wij altijd voor jou klaar om je een zetje in de goede richting te geven. Het hangt van de technische opleiding af hoelang deze duurt, en hoeveel uren je aan de opleiding moet besteden. Wij hebben inmiddels al een behoorlijk aantal studenten begeleid, dus wij zijn ervan overtuigd jou ook te kunnen helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Welke technische functies zijn populair in Hoogezand?

Wat jouw specialisatie ook is, in Hoogezand vind je diverse technische functies. Afhankelijk van het soort bedrijf, kun je kijken of de functie mooi aansluit bij jouw specialisatie. De volgende functies worden vaak in de omgeving van Hoogezand aangeboden:

Heb je een technische vacature gevonden die perfect past bij jouw ervaring en kwaliteiten? Bekijk dan hier meer informatie over de sollicitatieprocedure. Wij van Technicum helpen jou graag om jouw doelen te bereiken.

Wie zijn de technische topwerkgevers in Hoogezand?

In Hoogezand zitten diverse fijne werkgevers in de techniek. Kies er bijvoorbeeld voor om bij SPIE aan de slag te gaan. Bij SPIE zoeken ze zowel installatiemonteurs en servicemonteurs als elektromonteurs. Een grote internationale organisatie in Hoogezand is Koninklijke BAM Groep. Ze zijn actief in ruim dertig landen en daarmee een van de grootste bouwondernemingen van Europa. Zij hebben zowel elektro- als installatiemonteur vacatures. Een bedrijf waar je letterlijk en figuurlijk energie van krijgt, is Equans. Equans (voorheen ENGIE) is een energiebedrijf en produceert, onderhoudt en distribueert elektriciteit en aardgas.

Technische vacatures in de regio Hoogezand

Benieuwd naar nog meer technische banen bij topwerkgevers in de verdere omgeving van Hoogezand of in de provincie Groningen? Kijk ook eens wat er voor mogelijkheden zijn in:

Ook in deze populaire plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Hoogezand? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures in Hoogezand en reageer eenvoudig online. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Maak dan een job alert aan.