Uw accountteam

Maak kennis met ons Accountteam

Op zoek naar een strategisch HR-partner? Door onze innovatieve methodes van talent hacking, online recruitment en opleiden vinden wij voor tal van topbedrijven in de techniek de juiste gemotiveerde mensen. Met ons eigen opleidingsprogramma en eigen kijk op detachering kijken we graag samen naar de toekomst.

Uw accountmanager:

Keyaccount manager Sander

Sander van Straten - Key Accountmanager Technicum

Sander werkt al bijna 15 jaar voor Technicum en kent de organisatie door en door. Sander heeft dagelijks contact met enkele van onze keyaccounts en vindt het belangrijk om echt samen te werken om doelen te bereiken. Sander zet graag net dat stapje extra voor bijvoorbeeld unieke wervingsprojecten of opleidingsvraagstukken. Hij neemt graag de tijd om uw organisatie goed te leren kennen om zo een betrokken partner te zijn, die kan inspelen op de uitdagingen van nu én die van de toekomst. Neem contact op via svanstraten@technicum.nl of 06-51 36 27 08.

Heeft u een andere vraag?
Ook op onze vestigingen zijn onze collega's u graag van dienst. Bekijk ons vestigingenoverzicht of gebruik het contactformulier.

Wat doet het Sales- en Accountteam?

De Salesmanagers en Key Accountmanagers van Technicum en Technicum Engineering werken aan het beheer van onze contractpartners. Contractpartners zijn technische bedrijven, waar Technicum contractueel afspraken mee heeft gemaakt ten aanzien van de levering van technisch personeel. Unieke partnerships die garant staan voor heldere afspraken en een nauwe samenwerking op gebied van de levering (flexibel) personeel, het opleiding van technisch talent en andere HR-gerelateerde vraagstukken. Ons Sales- en Accountteam is betrokken bij het aanbestedingstraject en blijft betrokken, tijdens de looptijd van het contract. De Accountmanager blijft uw aanspreekpunt en hij/zij zal toezien op naleving van contractafspraken en heeft binnen Technicum de contacten met de lokale teams. 

Wij werken vol trots voor:

Elke dag gaan we vol energie en met passie voor techniek aan de slag. Zo werken we samen aan de toekomst van technisch Nederland.

Ook op zoek naar een strategisch HR-partner in de techniek?
Onze collega's gaan graag met u in gesprek