Vacatures bij VolkerWessels

Logo VolkerWessels

VolkerWessels: De toekomstmakers

VolkerWessels vormt de toekomst door te bouwen; te maken. Met ruim 17.000 "toekomstmakers" zet VolkerWessels zich dagelijks in voor projecten die de wereld van morgen vormgeven, van energieneutrale woningen tot moderne telecom oplossingen. Met veiligheid, duurzaamheid en integriteit als kernwaarden is VolkerWessels een topwerkgever, waar jij, als technisch specialist, graag bij wilt horen. 

Word ook toekomstmaker en bouw, samen met Technicum en VolkerWessels aan een betere toekomst, waar levenskwaliteit centraal staat.

Top 3 vacatures bij VolkerWessels

Den Bosch

Datamonteur Defensie

Werk jij graag op prachtige werklocaties van Defensie­č¬ľals Monteur Datanetwerken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, zowel met als zonder ervaring! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en optimaliseren van n...

 • Dienstverband
  Fulltime (40) uur
 • Salaris
  2.750 - 3.500
Bekijk vacature

Werken bij VolkerWessels

Over VolkerWessels

Werken en leven als toekomstmaker

VolkerWessels omarmt het verleden en bouwt aan de toekomst. Wat begon als een regionaal familiebedrijf, is uitgegroeid tot een internationaal bouwconcern met 130 ondernemingen en 17.500 gepassioneerde medewerkers. Hun kracht ligt in het bundelen van kennis en expertises, terwijl elke onderneming haar eigen identiteit en cultuur behoudt.

Elke VolkerWessels-onderneming kent de regionale markten als geen ander, waardoor ze integrale oplossingen kunnen bieden en klanten optimaal bedienen. Samen ontzettend groot, maar toch ook trots op hun kleinschaligheid. Ze zijn groot genoeg om hele gebieden te ontwerpen, bouwen, beheren ├ęn onderhouden, maar klein genoeg om de persoonlijke touch te behouden. 

Innovatie is een essentieel onderdeel van het DNA van VolkerWessels. Ze lopen graag voorop, denken buiten de lijntjes, en streven naar vooruitgang in de taal van de toekomst. Hun missie is helder: door innovatie verbeteren van de levenskwaliteit.

Ontdek VolkerWessels
Bouw samen aan een inspirerende toekomst

Top functies bij VolkerWessels

Maak kennis met de"toekomstmakers"

Bij VolkerWessels draait alles om de mensen achter de projecten. De toekomstmakers, met diverse achtergronden en expertises, vormen de kern van het succes. Van schoolverlaters en beginnend monteurs tot zeer ervaren monteurs, uitvoerders en engineers; wij verwelkomen iedereen met een passie voor techniek.

Ontmoet de toekomstmakers in verschillende functiecategorie├źn:

 • Project Monteur: Houd je van afwisseling en vrijheid op verschillende locaties? Als installatiemonteur of elektromonteur werk je aan zowel korte als langdurige projecten, waarbij elke dag anders is.
 • Mechanisch Monteurs: Werk je graag in een werkplaats en heb je een achtergrond in werktuigbouwkunde? De mechanisch monteurs, met expertise in voertuigtechniek of onderhoud aan bouwmaterieel, vinden hier hun thuis.
 • Technisch Management Professionals: Werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders en engineers vormen de kern van ons technisch managementteam. Hun expertise en leiderschap spelen een cruciale rol in het succes van VolkerWessels.
VolkerWessels vindt het belangrijk dat iedereen, ongeacht ervaringsniveau, de ruimte krijgt om te groeien en bij te dragen aan de toekomst van het bedrijf. Samen bouwen aan een diverse en inclusieve werkomgeving waar ieders bijdrage gewaardeerd wordt.

 

Alle vacatures bij VolkerWessels

Bouw met ons mee

Benieuwd naar alle beschikbare kansen bij VolkerWessels? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van vacatures. Of je nu een beginnende monteur bent, een ervaren projectleider, of een expert in innovatie, wij hebben diverse mogelijkheden om jouw technische carri├Ęre vorm te geven.

 

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

1 vacatures gevonden

 • Datamonteur Defensie

  Werk jij graag op prachtige werklocaties van Defensie­č¬ľals Monteur Datanetwerken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, zowel met als zonder ervaring! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en optimaliseren van n...
  • Locatie: Den Bosch
  • Salarisindicatie: 2.750 - 3.500
  • Dienstverband: Fulltime (40 uur)
  • Opleiding: MBO

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Waarom werken bij VolkerWessels

De cultuur en sfeer

Bij VolkerWessels heerst er een cultuur van passie voor techniek, ruimte voor ontwikkeling en een informele, betrokken sfeer. Ontdek waarom werken VolkerWessels een unieke ervaring is:

 • Passie voor Techniek en Innovatie: VolkerWessels gelooft in grensverleggende innovatie. Werk aan projecten die de toekomst vormgeven en draag bij aan de vooruitgang in de bouwsector.
 • Ruimte voor Ontwikkeling: Of je nu een beginnende monteur bent of een ervaren technisch specialist, bij VolkerWessels krijg jij alle ruimte voor groei en ontwikkeling. Jouw succes is hun succes.
 • Eenvoudig en Snel Schakelen: De betrokkenheid bij de operatie is niet slechts een woord. VolkerWessels begrijpt dat effici├źntie essentieel is. Daarom bieden zij eenvoudige oplossingen, zonder onnodige procedures en kun jij doen, wat jij graag doet.
 • Samen Bouwen: De onderlinge band is cruciaal voor het succes. Samenwerken aan projecten betekent samen groeien. Bij VolkerWessels cre├źren ze een fijne werkomgeving waarin ieders inbreng telt.

Kortom, werken bij VolkerWessels gaat verder dan een baan; het is een reis waarin je samen met bouwt aan een duurzame toekomst. Ontdek de mogelijkheden, vind jouw vacature en sluit je aan bij het team van toekomstmakers.

Projecten van VolkerWessels

Bouwen aan de maatschappij

VolkerWessels realiseert jaarlijks zo'n 25.000 projecten die de maatschappelijke betrokkenheid en innovatieve aanpak van het bedrijf weerspiegelen. Hier zijn enkele spraakmakende voorbeelden:

 • Wonderwoods Utrecht: Nabij het centraal station van Utrecht worden de twee groenste torens van Nederland gebouwd: Wonderwoods. Deze duurzame torens bevatten 400 woningen, kantoorruimte en commerci├źle functies met een groene gevel en een loopbrug die de torens verbindt.
 • NoNOx Filter Technologie: VolkerWessels heeft een technologie ontwikkeld waarmee tijdens de realisatiefase van projecten tot 99% van de stikstofuitstoot van zowel stilstaand als mobiel materieel kan worden gereduceerd: het NoNOx filter.
 • BouwHub - Nieuwe Bouwlogistieke Standaard: De BouwHub, een initiatief van VolkerWessels, bevindt zich aan de rand van de stad en co├Ârdineert het totale logistieke proces van leverancier tot bouwplaats. Het dient ook als parkeerplaats voor bouwplaatsmedewerkers, waardoor ze direct aan de slag kunnen.
 • Tiny Forests in Nederland: Samen met stichting IVN Natuureducatie en Earthwatch Europe legt VolkerWessels op verschillende plekken in Nederland Tiny Forests aan: dichtbegroeide, inheemse bossen ter grootte van een tennisbaan.
Interesse in deze ├│f andere projecten van VolkerWessels? Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan het realiseren van dergelijke innovatieve initiatieven? Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team van toekomstmakers.

Sollicitatieprocedure bij VolkerWessel

Wil je solliciteren bij VolkerWessels? Goed om te horen, want ze staan te springen om nieuw technisch talent en aankomende toekomstmakers. Jouw sollicitatieprocedure ziet er over het algemeen als volgt uit:

Dit gebeurt er na je sollicitatie

 • 1
  Onze recruiter belt je binnen 24uur
 • 2
  Kennismakingsgesprek bij Technicum
 • 3
  Wij stellen je voor bij de juiste personen binnen VolkerWessels
 • 4
  Sollicitatiegesprek bij VolkerWessels
 • 5
  Iedereen positief? Dan feliciteren wij jou met je nieuwe baan!

Gerelateerde nieuwsberichten

Engineer schetst de toekomst

Interne ontwikkeling door oplossing personeelstekort

Lees meer
2 engineers bekijken tekeningen

"Engineers werven die nog niet weten dat ze engineer zijn"

Lees meer