Vacatures in de automotive-industrie

Zoek je een compleet overzicht van automotive vacatures? Op Technicum.nl bieden wij je alle automotive banen, zoals elektromonteur, automonteur, mechanisch monteur of spuiter. Je vindt hier automotive vacatures in de meest brede zin van het woord. Dit vakgebied is namelijk een verzamelterm voor alles wat rolt en rijdt. Neem de vacature goed door en kijk welke automotive werkgever het beste bij jou past. Wil je graag werken in de automotive en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct op een van onderstaande automotive vacatures. Zit er op dit moment geen geschikte automotive vacature voor je tussen? Maak dan een job alert aan en ontvang ze direct in je inbox.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

1 vacatures gevonden

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in de automotive-industrie er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan kijken we samen naar de technische baan die het beste bij jou past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Werken in de automotive

Wanneer je wilt werken in de automotive, dan kun je denken aan functies als automonteur, bedrijfswagenmonteur en APK-keurmeester. Je kunt gaan werken bij garages en specialistische autodealers, maar ook bij landbouwmechanisatie- en transportbedrijven. Bij Technicum focussen we ons 100% op technische vacatures. Daarom vind je bij ons altijd het beste overzicht van automotive vacatures. Wanneer je je inschrijft, neemt een van onze recruiters binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden parttime en fulltime banen, maar ook opleidingen aan voor zowel de beginner als de meer ervaren specialist in de automotive.  

Wat is automotive

De automotive-industrie is alles wat te maken heeft met de productie en verkoop van voertuigen. Je voert bijvoorbeeld onderhoud uit aan bussen en bedrijfswagens. Van het bouwen en onderhouden tot het moderniseren en reviseren. De auto-industrie is een groot onderdeel van de wereldeconomie. Nederland is een kleinere speler in de gehele auto-industrie. Je zult in Nederland daarom ook meer automotive vacatures vinden bij organisaties binnen het openbaar vervoer en toeleveranciers. Het automotive vakgebied wordt steeds innovatiever en duurzamer. Het is daarom belangrijk om je vaardigheden en kennis hierbinnen te blijven ontwikkelen. Via de Technicum Academy helpen we jou hier graag bij.

Werken en leren in de automotive

Heb je nog niet veel ervaring in automotive, maar wil je wel graag in dit vakgebied gaan werken? Je kunt via Technicum ONE automotive opleidingen volgen en certificaten behalen. Zo kun jij doorgroeien naar een andere functie of beginnen in de automotive. We werken samen met bekende opleidingsinstituten. En je kunt direct aan de slag bij erkende leerbedrijven. Je kunt doorgroeien van mbo 1 tot mbo 4, of zelfs naar het hbo. Je kunt je opleiding volgen en tegelijk praktijkervaring opdoen bij jou in de buurt. Ook goed om te weten, is dat we alle kosten van jouw opleiding voor onze rekening nemen én we betalen jouw salaris. Bekijk bij werken en leren welke mogelijkheden er zijn en hoe wij jou kunnen helpen.

Nog geen opleiding of ervaring in de automotive-industrie?

Heb je nog helemaal geen ervaring in de automotive-industrie, maar wil je hier wel graag je beroep van maken? Kickstart jouw loopbaan in de automotive-industrie met een Technicum ONE Start opleidingsprogramma. Combineer theorie en praktijk en leer de basis in 8 weken tijd!

Bekijk hier de mogelijkheden

Topwerkgevers in de automotive

Met een achtergrond in de autotechniek kun je aan de slag bij verschillende autogarages, maar je kunt ook aan de slag gaan bij topwerkgevers zoals GVB, NS en ASML. Wat GVB en NS voor bedrijven zijn zal waarschijnlijk weinig uitleg nodig hebben. Je zult bij de GVB en NS verantwoordelijk zijn voor de treinen, trams en metros, zodat ze weer veilig en op tijd kunnen rijden. Je verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en je lost zelfstandig storingen op. Bij ASML werk je met geavanceerde technieken en hightech machines. ASML ontwikkelt en produceert machines om chips te maken. Technicum werkt al jaren samen met deze automotive topwerkgevers en helpt je graag om bij een van deze werkgevers aan de slag te gaan.

Alternatieven voor automotive

Heb jij een achtergrond in de automotive, maar wil je niet langer aan auto’s sleutelen? Technicum heeft ook altijd ruimte in de machinebouw voor kandidaten met een autotechniek opleiding. Denk bijvoorbeeld aan een functie als assemblagemonteur of juist wat specialistischer richting de hydrauliek. Wil je direct aan de slag in de automotive? Bekijk hierboven/hieronder alle openstaande vacatures in de automotive en reageer eenvoudig online. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Stuur een open sollicitatie of neem met ons contact op.