Technische vacatures in Hoorn

Hoorn, gelegen aan het Markermeer in de provincie Noord-Holland, is een historische stad met een rijke maritieme geschiedenis. Als voormalige VOC-stad heeft Hoorn een welvarende periode gekend in de Gouden Eeuw, wat nog steeds te zien is aan de prachtige architectuur langs de oude haven en de sfeervolle binnenstad.  Bekijk hier alle technische vacatures in Hoorn via Technicum. Heb je liever een baan buiten de stad? Bekijk dan alle vacatures in de provincie Noord Holland.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden in Hoorn

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Hoorn er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Hoorn

Hoorn, gelegen aan het Markermeer in de provincie Noord-Holland, kent een rijke geschiedenis als een belangrijke havenstad tijdens de Gouden Eeuw. Als onderdeel van de Westfriese steden is Hoorn een bruisende stad waar technische werkgelegenheid floreert. Met zijn historische haven en levendige stadskern biedt Hoorn niet alleen een prachtige omgeving om te wonen, maar ook volop mogelijkheden voor een technische carrière.

Technische opleidingen in Hoorn

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de techniek, maar heb je nog weinig ervaring? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de technische sector? In Hoorn zijn diverse technische opleidingen beschikbaar om je vaardigheden te ontwikkelen en je klaar te stomen voor een technische functie. Bij Technicum helpen we je graag bij het vinden van de juiste opleiding en ondersteunen we je bij het behalen van de benodigde certificaten en vaardigheden.

Lees meer over de opleidingen van Technicum ONE en laat ons weten waar jij graag naar toe zou willen. Maak gebruik van onze opleidingsmogelijkheden en wordt de technische vakman of vakvrouw die jij wilt worden; mét diploma.

Welke technische functies zijn populair in Hoorn?

Enkele populaire technische functies in Hoorn zijn onder meer:

Of je nu geïnteresseerd bent in het ontwerpen van elektrische systemen, het onderhouden van machines of het uitvoeren van technische inspecties, in Hoorn zijn er mogelijkheden voor diverse technische functies.

Wat zijn de technische topwerkgevers in Hoorn? 

Enkele van de topwerkgevers in de technische sector in Hoorn zijn onder andere:

  • Philips Medical Systems:hilips is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van gezondheidstechnologieën en medische apparatuur.
  • Stork Technical Services: Stork is een internationaal opererend technisch dienstverleningsbedrijf dat zich richt op asset integrity management, onderhoud en modificatie van industriële installaties.
  • VolkerWessels Telecom: Een toonaangevend bedrijf op het gebied van telecommunicatie-infrastructuren.

Technische vacatures in de regio Hoorn

Benieuwd wat er nog meer voor technisch banen zijn bij topwerkgevers, in de verdere omgeving van Hoorn? bekijk hieronder de mogelijkheid: