Technische vacatures in Alkmaar

Alkmaar, de kaasstad van Nederland, staat bekend om zijn historische charme, sfeervolle grachten en levendige kaasmarkt. Met zijn prachtige oude binnenstad, pittoreske grachtenpanden en gezellige winkelstraten is Alkmaar een fijne plek om te verblijven. Bekijk hier alle technische vacatures in Alkmaar via Technicum. Heb je liever een baan buiten de stad? Bekijk dan alle vacatures in de provincie Noord-Holland.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

4 vacatures gevonden in Alkmaar

 • Consultant technische detachering

  Als Consultant Techniek bij Technicum in Alkmaar vervul je een sleutelrol waarin Sales, HR en Recruitment samenkomen. Hierbij combineer je jouw passie voor "mensenwerk" met commercieel inzicht in een technische sector. Je bent de brug tussen mens en...
  • Locatie: Alkmaar
  • Salarisindicatie: 2.400 - 3.000
  • Dienstverband: Fulltime (40.0 uur)
  • Opleiding: HBO
 • Hoofdmonteur Elektrotechniek

  Als Hoofdmonteur Elektrotechniek in Alkmaar ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel kleine als grote projecten. Je werkt aan elektrotechnische installaties die essentieel zijn voor verschillende sectoren. Denk aan het vervangen, aanpasse...
  • Locatie: Alkmaar
  • Salarisindicatie: 2.810 - 3.130
  • Dienstverband: Fulltime (40.0 uur)
  • Opleiding: MBO
 • onderhoudsmonteur pompen

  Stap in de wereld van pompen bij onze opdrachtgever in de omgeving van Beverwijk en ontdek een verrassend dynamische omgeving vol uitdagende onderhouds- en revisiewerkzaamheden. Als Monteur pompen speel je een cruciale rol in het draaiende houden van...
  • Locatie: Uitgeest
  • Salarisindicatie: 2.600 - 3.900
  • Dienstverband: Fulltime (40.0 uur)
  • Opleiding: MBO
 • Servicemonteur liften

  Wil jij elke dag een nieuw avontuur beleven? Als fulltime Servicemonteur in de liften bij Facta in Beverwijk krijg je die kans! Samen met de eerste monteur buitendienst ga je op pad voor diverse klussen en projecten in de bruisende omgeving van Amste...
  • Locatie: Uitgeest
  • Salarisindicatie: 2.700 - 3.300
  • Dienstverband: Fulltime (40.0 uur)
  • Opleiding: MBO

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Alkmaar er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Alkmaar

Alkmaar biedt diverse mogelijkheden binnen een bloeiende sector. Met verschillende bedrijven en organisaties actief in uiteenlopende technische disciplines, variërend van machinebouw en elektrotechniek tot IT en duurzame energie, zijn er volop kansen voor technische specialisten. Of je nu een baan zoekt als monteur of engineer, Alkmaar biedt een inspirerende omgeving waar innovatie en technologische vooruitgang centraal staan. Met een goede balans tussen werk en leven, een gunstige ligging nabij steden als Amsterdam en Haarlem, en een sterke gemeenschap van technische bedrijven, is Alkmaar een aantrekkelijke bestemming voor wie op zoek is naar een uitdagende carrière in de techniek.  

Technische opleidingen in Alkmaar

Voor wie geïnteresseerd is in een technische opleiding in Alkmaar, zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar om kennis en vaardigheden op te doen in verschillende technische vakgebieden. Bij Technicum vergroten we jouw vakkennis met onze technische opleidingen en trainingen, allemaal terwijl je blijft werken. Geen inkomensverlies en wij betalen je opleiding. Dat noemen wij "Dubbele winst". 

Ontdek ons brede aanbod aan vakgerichte cursussen, variërend van VCA-basisveiligheid, NEN 3140, lascertificaten tot volledige technische Mbo-opleidingen op MBO 2, MBO 3 en MBO 4. Laat ons weten waar jij graag naartoe zou willen en lees meer over de opleidingen van Technicum ONE.

Welke technische functies zijn populair in Alkmaar?

In Alkmaar zijn diverse technische functies populair, vooral gezien de aanwezigheid van verschillende technische bedrijven en de groeiende vraag naar technologische expertise. Enkele populaire technische functies in Alkmaar zijn:

Deze functies vertegenwoordigen slechts een deel van de technische mogelijkheden in Alkmaar, waar een diverse en groeiende technologische sector voortdurend nieuwe kansen biedt voor technische specialisten.

Wie zijn de technische topwerkgevers in Alkmaar? 

In Alkmaar zijn verschillende technische werkgevers actief die een belangrijke rol spelen in de lokale economie en werkgelegenheid bieden aan technische professionals. Een grote speler in de technische sector is Allinq. Allinq is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg, het beheer en onderhoud van telecominfrastructuur. Ze zijn actief in verschillende technische disciplines zoals netwerkinfrastructuur, glasvezelverbindingen en draadloze communicatietechnologieën.

Technische vacatures in de regio Alkmaar

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Alkmaar. Bekijk het aanbod in onderstaande plaatsen: