Technische vacatures in Veenendaal

Veenendaal en z’n omgeving biedt een behoorlijk aantal innovatieve technische bedrijven. Deze technische bedrijven staan allemaal te springen om goede technische mensen zoals jij. Technicum helpt je aan een geschikte technische baan in Veenendaal door een uitgebreid aanbod van vacatures aan te bieden. Wij zorgen ervoor dat jij als technisch specialist op de juiste plek terechtkomt. Bekijk hieronder al onze huidige technische vacatures. Er komen constant nieuwe vacatures bij, dus houd deze pagina goed in de gaten. Staat er nu niets passend bij? Geen probleem. Laten we dan kennismaken, zodat we jou kunnen benaderen op het moment dat er een geschikte vacature komt.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

22 vacatures gevonden in Veenendaal

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Veenendaal er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Veenendaal

Veenendaal dankt zijn bestaan aan veengrond, en dit is dan ook de oorsprong van de plaatsnaam. In de negentiende eeuw werd Veenendaal de stad voor de wolindustrie en de sigarenindustrie. Ook al zijn deze fabrieken er niet meer, de historie is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De oude fabrieken zijn gesloopt en vervangen door nieuwbouwwoningen. Maar Veenendaal heeft wel nog diverse industrieterreinen, zoals De Compagnie met onder meer NKM Circet en het hoofdkantoor van Profile. Veenendaal is een centraal gelegen forensenstad tussen Arnhem, Amersfoort en Utrecht. En wil je werken in de telecom? Dan biedt deze stad ook veel mogelijkheden.

Technische opleidingen in Veenendaal

Wat de reden ook is dat je naar technische opleidingen zoekt, Technicum helpt je om een keuze te maken. Kies bijvoorbeeld uit opleidingen als: procestechniek, telecom of energietechniek. Hiermee leer je nieuwe technieken en breid je je cv verder uit. Naast het kiezen van een opleiding, helpen wij je ook bij het kiezen van een erkend leerbedrijf om praktijkervaring op te doen. Wij betalen je opleiding en zorgen er ook nog eens voor dat je betaald krijgt vanaf dag 1. Via de Technicum Academy kun je opleidingen volgen en certificaten behalen die je nodig hebt voor jouw werk. Lees hier meer over wat wij kunnen doen voor jouw groei en ontwikkeling.

Welke technische functies zijn populair in Veenendaal?

In Veenendaal zijn diverse technische functies te vinden. Er zijn met name veel mogelijkheden wanneer je wilt werken in de telecom. Daarom zul je in Veenendaal veel vacatures tegenkomen voor engineer telecom of servicemonteur. Ben je op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheid? Kies dan bijvoorbeeld voor een functie als projectleider. In die functie zul je projecten moeten begeleiden en aansturen. Het is als projectleider belangrijk dat je vooruit kunt denken, aandacht hebt voor je team en goed kunt samenwerken. Ontdek in de vacatures welke kwaliteiten er belangrijk zijn voor andere functies. Wie weet herken jij jezelf hier helemaal in.

Wie zijn de technische topwerkgevers in Veenendaal?

In Veenendaal zijn er verschillende topwerkgevers, maar de meeste vacatures worden aangeboden door NKM Circet, KPN en BAM. Circet is een grote speler in Nederland als het gaat om het opzetten van snelle internetverbindingen en het installeren van de laadpalen. Wil jij zorgen dat Nederland goed verbonden is? Dan heeft Circet diverse technische vacatures voor jou. KPN is een bekend merk als het gaat om Telecom en internet. Ze zijn zelfs marktleider op het gebied van telecommunicatie en IT in Nederland. KPN is altijd op zoek naar monteurs door heel Nederland. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan als monteur bij KPN in de buurt van Veenendaal. De Koninklijke BAM Groep is een grote internationale organisatie. Ze zijn actief in ruim 30 landen en daarmee een van de grootste bouwondernemingen van Europa. Zij hebben zowel elektro- als installatiemonteur vacatures in Veenendaal.

Technische vacatures in de regio Veenendaal

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn, in de verdere omgeving van Veenendaal? Kijk ook eens wat er voor mogelijkheden zijn in:

Ook in deze populaire plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Veenendaal? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Maak dan een job alert aan.