Technische vacatures in Nieuwegein

Technische vacatures in Nieuwegein vind je hier op Technicum.nl. Als technicus ben je de handen van het bedrijf. Je staat telkens weer voor een mooie uitdaging waarvan je weet dat je ze aankunt. Technicum kan je helpen om over de juiste certificaten en tools te beschikken. Zo wordt vakwerk echt topwerk en kun jij samen met je maten de klus klaren. Denk jij dat je de juiste eigenschappen bezit om te solliciteren op technische vacatures in Nieuwegein? Neem een kijkje in ons actuele vacature aanbod en vind die nieuwe uitdaging of start van je technische carrière waar je naar op zoek bent.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

10 vacatures gevonden in Nieuwegein

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Nieuwegein er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Nieuwegein

Nieuwegein, ook wel ‘’t Geyn’ genoemd is een gemeente en plaats in de provincie Utrecht. De stad is in 1975 ontstaan doordat de dorpjes Jutphaas en Vreeswijk werden samengevoegd. Nieuwegein is zeer centraal gelegen langs de A2, A12 en A27. Daarnaast ligt het aan belangrijke waterwegen zoals merwedekanaal, Amsterdam-Rijnkanaal en Lekkanaal. Door de centrale ligging is het een populaire plaats om te wonen en het aantal inwoners van Nieuwegein blijft stijgen. Hierdoor zijn er ook diverse mogelijkheden om te werken in de techniek in Nieuwegein. Daarnaast zijn er ook diverse opleidingsmogelijkheden in de stad.

Technische opleidingen in Nieuwegein

Samen met het ROC Midden-Nederland biedt Technicum jou diverse opleidingsmogelijkheden in de techniek. Kies bijvoorbeeld voor een volledige MBO opleiding, zoals elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde. Weet je nog niet precies welke opleiding je wilt volgen of twijfel je tussen een paar opleidingen, dan kan een ervaren consultant van Technicum je ondersteunen bij het maken van de beste keuze. Heb je je opleiding gekozen, dan vindt Technicum een mooi leerbedrijf voor jou en kan jouw BBL-opleiding van start gaan. Wij betalen je opleiding en jij krijgt gewoon salaris. Dat is de Dubbele Winst van Werken & Leren bij Technicum. 

Wie zijn de technische topwerkgevers in Nieuwegein?

In Nieuwegein zijn er verschillende topwerkgevers, waar jij als monteur aan de slag kan. Bekijk bijvoorbeeld eens de:

NKM Circet is een grote speler in Nederland als het gaat om het opzetten van snelle internetverbindingen en het installeren van de laadpalen. Hebben we het over telecom, dan mag KPN natuurlijk niet ontbreken. KPN is zelfs marktleider op het gebied van telecommunicatie en IT in Nederland. KPN is altijd op zoek naar monteurs die bij mensen thuis internet, televisie en telefonie aansluiten en heeft ook geregeld vacatures in Nieuwegein. Ga je toch voor een baan in de installatietechniek of elektrotechniek in Nieuwegein, dan heeft Croonwolter&dros diverse vacatures in de scheepsinstallaties, fabrieken of utiliteitsgebouwen.

Welke technische functies zijn populair in Nieuwegein?

In Nieuwegein worden er verschillende technische vacatures aangeboden die van techniek topwerk maken. De meest populaire functies zijn:

Ben je als doorgewinterde of junior technici alle vacatures aan het doornemen voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze technische vacatures in Nieuwegein. Je kunt op opleidingsniveau filteren aan de linkerkant van de vacatures. Bovendien kun je verder filteren op vakgebied zodat je snel vindt wat je zoekt.

Technische vacatures in regio Nieuwegein

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Nieuwegein of bekijk alle technische vacatures in de provincie Utrecht? Kijk ook eens wat er voor mogelijkheden zijn in:

Ook in deze populaire Utrechtse plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Nieuwegein? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online via de ‘Solliciteer direct’ knop die je op de vacaturepagina’s vindt.