Technische vacatures in Winschoten

Technicum heeft diverse technische vacatures in Winschoten en er komen wekelijks weer nieuwe bij. Kies uit vacatures voor vast werk op mbo-niveau of kies voor een BBL-traject middels werken en leren. Zit er momenteel geen leuke functie voor je tussen of kun je moeilijk kiezen? Wij helpen je graag met jouw keuze voor een nieuwe baan in de techniek. Solliciteer gemakkelijk op één van de openstaande vacatures of neem contact op met de dichtbij zijnde vestiging van Technicum. Hoe kunnen we jou helpen?

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden in Winschoten

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Winschoten er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Winschoten

Winschoten wordt ook wel Molenstad genoemd omdat er vroeger meerdere graanmolens boven de huizen uit staken. Zelfs op oude prenten over de slag om Heiligerlee (1568) zijn deze molens nog zichtbaar. Mede door de aanwezigheid van een grootse joodse gemeenschap ontwikkelde de stad zich tot een echte handelsstad en ook vandaag de dag is Winschoten de tweede koopstad van de provincie Groningen. Ondanks een bevolkingsdaling, zien we in Winschoten nog wel veel werkgelegenheid in de techniek. Op een drietal bedrijventerreinen bevinden zich meerdere technische, en technisch gerelateerde bedrijven en in 2023 zal ook begonnen worden met de bouw van een nieuw datacenter van Google in Winschoten gebouwd worden. Er is dus al veel technische werkgelegenheid en dit gaat zich dus in de toekomst nog verder uitbreiden.

Technische opleidingen in Winschoten

Winschoten had vroeger een eigen oude ambachtsschool (LTS) om technisch specialisten op te leiden. Hoewel deze oude LTS in 2015 is gesloopt, biedt de werkgelegenheid rondom Winschoten nog wel meer dan voldoende kansen om een opleiding in de techniek te volgen. Of dat nou is voor een opleiding in de elektrotechniek, metaaltechniek of werktuigbouwkunde; Technicum helpt jou bij het vinden van de juiste opleiding én een werkplek in Winschoten. Een leer-werktraject van Technicum heeft veel voordelen. Naast dat wij jou helpen met het kiezen van een opleiding, zorgen we ook voor een erkende werkplek en krijg je van ons persoonlijke begeleiding. Het grootste voordeel van een leer-werktraject via Technicum is dat je al vanaf dag 1 gewoon salaris krijgt. Kijk voor meer informatie op Werken en Leren van Technicum.

Welke technische functies zijn populair in Winschoten

In Winschoten kun je bij veel verschillende technische bedrijven solliciteren. Of daar een functie tussen zit die past bij jouw specialisatie is afhankelijk van het soort bedrijf. De volgende functies worden vaak in de omgeving Winschoten aangeboden:

De verwachting is dat het aantal technische vacatures in Winschoten blijft groeien. Daar kun jij natuurlijk de vruchten van plukken. Lijkt het je wat om in de techniek in Winschoten te werken? Bekijk alle technische vacatures in Winschoten en solliciteer gemakkelijk online.

Wie zijn technische topwerkgevers in Winschoten

In de omgeving van Winschoten zitten diverse technische topwerkgevers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om te werken bij SPIE in Hoogezand. Dit is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Winschoten. Bij SPIE zoeken ze zowel installatiemonteurs, servicemonteurs als elektromonteurs die open staan voor een uitdagende baan in de industriële techniek.
Borg Techniek is gespecialiseerd in technische installaties en is gevestigd in Winschoten. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in de woningbouw of utiliteitsbouw? Dan is dit wellicht dé opdrachtgever voor jou.
Wil jij echt iets unieks in de techniek? Dan heeft Ziegler Brandweertechniek wellicht een droombaan voor je, want daar kun je sleutelen aan brandweer auto's! Ook zij zijn gevestigd in Winschoten en zijn regelmatig op zoek naar specialisten met een werktuigbouwkundige achtergrond of een achtergrond in de elektrotechnische installaties.

Technische vacatures in de regio Winschoten

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Winschoten? Kijk ook eens naar de mogelijkheden in onderstaande plaatsen of bekijk alle  technische vacatures in de provincie Groningen:

Ook in deze populaire plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Winschoten? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Maak dan een job alert aan.