Bedankt voor jouw interesse in een hbo deeltijd opleiding bij ASML

We hebben jouw formulier ontvangen

Wat leuk dat je interesse hebt in een hbo deeltijd opleiding bij ASML in Veldhoven. Wij hebben het door jou ingevulde formulier ontvangen en zullen deze doorsturen naar een Team Technicum ASML. Eén van de collega's zal jou zo snel mogelijk bellen om een afspraak te maken. Samen zullen we kijken naar jouw mogelijkheden voor de ultieme combinatie van werken en leren op hbo bij ASML.

ASML en Technicum trappen schooljaar af

Technicum laat 55 professionals starten bij ASML

Deze week zijn 55 nieuwe professionals gestart via Technicum bij ASML en zij volgen via het opleidings- en ontwikkelprogramma Technicum ONE een werken-en-leren traject.

De groep bestaat veelal uit zij-instromers die eerder in een andere branche werkten. “De start van zo’n grote groep is een mooie ontwikkeling,” aldus Thijs van Riel – operationeel manager bij Technicum. “De vraag naar gekwalificeerde technische specialisten is erg groot. Door een aantrekkelijk aanbod te combineren met het gedegen Technicum ONE opleiding en ontwikkel programma lukt het ons ook in deze markt, om mensen enthousiast te maken voor de techniek. Hierin trekken wij samen op met opleiders en ASML, waarbij ASML natuurlijk een prachtig bedrijf is waar je wilt werken.”

ASML is het belangrijkste Nederlandse hightechbedrijf en leverancier van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips.

Technicum ONE Combi is een BBL-opleiding gecombineerd met een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf, zoals ASML. Het is een maatwerktraject en duurt twee tot vier jaar. Uitgangspunt is het Technicum Ontwikkel Plan dat we samen opstellen. Vanuit dit ontwikkelplan begeleidt, coacht en kijkt Technicum samen met de werknemer en in dit geval ASML naar de benodigde competenties en vaardigheden in de toekomst.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE.

Met Technicum ONE hebben wij één plek voor de ontwikkeling en opleiding van technisch specialisten. Alles voor een loopbaan in de techniek: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau. Lees verder voor meer informatie over Technicum ONE