Technische vacatures in Delfzijl

Vind de juiste technische vacature in Delfzijl door te zoeken in het aanbod van Technicum. Je hebt een ruime keuze aan vacatures en functies. Er worden bijvoorbeeld vacatures voor elektromonteur, installatiemonteur en monteur technische dienst aangeboden. Daarnaast zijn er ook diverse technische bedrijven gevestigd in Delfzijl. Kies links in het filter op vakgebied of opleidingsniveau om alle technische vacatures verder te filteren. Er komen constant nieuwe vacatures bij, dus houd deze pagina goed in de gaten. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Solliciteer dan direct op een van onderstaande vacatures.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden in Delfzijl

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Delfzijl er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Delfzijl

Delfzijl is een van de grote havensteden van Nederland. De haven heeft via de Eemsmonding een directe verbinding met de Noordzee. De stad heeft één van de oudste waterpoorten van Nederland die nog steeds in gebruik is en Delfzijl beschermd tegen overstroming bij hoog water. Door de ligging aan de Waddenzee is er ook veel industrie. Denk aan het Chemie Park, met fabrieken als Aluminium Delfzijl (Aldel) en verffabriek Akzo Nobel. Deze bedrijven zorgen voor veel werkgelegenheid in de werktuigbouwkunde en installatietechniek, zoals voor fabrieksstops en algemeen onderhoud. Als je in de regio van Delfzijl woont dan kun je dus al snel aan de slag in de techniek. 

Technische opleidingen in Delfzijl

Wil jij nieuwe moderne technieken leren? Ben je op zoek naar manieren om je cv verder uit te breiden? Technicum heeft diverse mogelijkheden om een opleiding te volgen en direct geld te verdienen. Je kiest zelf je opleiding en je kan direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Je krijgt van ons een contract, wij betalen alle kosten van jouw opleiding en je ontvangt salaris vanaf dag één. Via de Technicum ONE kun je opleidingen volgen en certificaten behalen die je nodig hebt voor jouw werk. Bekijk alle werk-leertrajecten in de techniek

Wie zijn de technische topwerkgevers in Delfzijl?

Door de gunstige ligging aan de Noordzee en grote haven is er veel technische werkgelegenheid in Delfzijl. Er zijn verschillende middelgrote en ook internationale bedrijven gevestigd zoals BAM en EQUANS. De Koninklijke BAM Groep is een grote internationale organisatie. Ze zijn actief in ruim dertig landen en daarmee een van de grootste bouwondernemingen van Europa. Zij hebben zowel elektro- als installatiemonteur vacatures.

Voor technische vacatures in de duurzame energie kun je terecht bij Spie. Het bedrijf behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland. Een bedrijf waar je letterlijk en figuurlijk energie van krijgt, is Engie. Engie is een (van oorsprong Frans) energiebedrijf en produceert, onderhoudt en distribueert elektriciteit en aardgas.

 

Welke technische functies zijn populair in Delfzijl?

Wat ook de reden is waarom je om je heen kijkt naar ander werk, Technicum heeft altijd een vacature voor jou. In Delfzijl zijn er verschillende functies te vinden, de een wat vaker dan de andere. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een functie als elektromonteur, installatiemonteur en monteur technische dienst. Er zijn verschillende mogelijkheden om een geschikte technische vacature te vinden. Je kunt in dit overzicht kijken of met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook kijken naar technisch werk op projectbasis, tijdelijke contracten, BBL-contracten en ook op basis van een vast contract. Wat ook je wensen zijn, Technicum heeft een passende oplossing.

Technische vacatures in de regio Delfzijl

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Delfzijl? Kijk ook eens wat er voor mogelijkheden zijn in:

Ook in deze populaire plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Delfzijl? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Maak dan een job alert aan.