Technische vacatures in de provincie Utrecht

Op zoek naar de mooiste technische banen in de provincie Utrecht? Dan moet je bij Technicum zijn. Door de centrale ligging kiezen veel technische bedrijven voor de provincie Utrecht om zich te vestigen. Dit biedt veel kansen voor beginnend en ervaren technici. Ben jij op zoek naar een fulltime baan of juist een opleiding in de techniek? Bekijk hieronder alle technische vacatures in de provincie Utrecht.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

31 vacatures gevonden

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in de provincie Utrecht er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Werken in de techniek in de provincie Utrecht

Techniek is vaak niet het eerste waar je aan denkt, bij het horen van de provincie Utrecht, maar toch is techniek volop aanwezig en dat zie je ook terug in de werkgelegenheid. Door de centrale ligging van de provincie is er veel werk in de civiele techniek, zoals wegenbouwkunde. Betontimmermannen en monteurs van Technicum hebben bijvoorbeeld meegewerkt aan de verbouwing van Hoog Catharijne, onderdeel van het CU2030 project.

De provincie Utrecht biedt ook woonruimte aan veel forenzen die vervolgens naar de randstad reizen om daar te werken. De woningbouw doet het in Utrecht dan ook erg goed in vergelijking met de rest van het land en dat biedt veel technisch werk voor monteurs in de installatietechniek en elektrotechniek. Om de vraag naar technisch personeel bij te kunnen houden, werkt Technicum samen met erkende opleiders om gemotiveerde leerlingen, middels een BBL-traject, op te leiden tot zelfstandige monteurs.

Populaire technische functies in de provincie Utrecht

Ben jij op zoek naar technische vacatures in de provincie Utrecht, dan ben je bij Technicum aan het juiste adres. Afhankelijk van de technische richting waarin jij werk zoekt, hebben wij vacatures voor vaste dienst, tijdelijke projecten en ZZP-opdrachten. Via onze vestiging in Amersfoort, kun je bijvoorbeeld aan de slag in de installatietechniek, werktuigbouwkunde of telecom. Dit zijn de populairste technische functies in de provincie Utrecht:

Technische topwerkgevers in de provincie Utrecht

  • Technische vacatures bij Pilkes Verlichting B.V.
  • Technische vacatures bij Heras B.V.
  • Technische vacatures bij NKM Circet B.V.

Technische vacatures in de provincie Utrecht

Op zoek naar een technische baan in de buurt van jouw woonplaats? Maak een keuze uit een van deze plaatsen in de provincie Utrecht en bekijk de actuele vacatures: