Technische vacatures in Barendrecht

Pak nu je kans en solliciteer op een van onderstaande technische vacatures in Barendrecht. Wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste vacature. Of je nou op zoek bent naar een technische vacature als monteur of werkvoorbereider, je kunt in onderstaand overzicht verschillende opties vinden. Bekijk aan de rechterkant van de vacature wat het opleidingsniveau, aantal uur per week en het soort dienstverband is. Je zult zien dat er naast fulltime vacatures ook diverse bbl-mogelijkheden zijn in Barendrecht. Hierdoor heeft Technicum altijd een vacature die bij jou past. Je kunt solliciteren door op de ‘solliciteer direct’-knop te klikken.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

40 vacatures gevonden in Barendrecht

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Barendrecht er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Barendrecht

Barendrecht, ook wel bekend als ‘Berendrecht’ is genoemd naar de overvaart van de vroegere rivier de Baarne, Baerne of Beerne. Barendrecht ligt dicht bij Rotterdam, de havenstad van Nederland. Dit zorgt ook dat er in de omgeving van Rotterdam veel werkgelegenheid is. Daarom biedt Barendrecht veel kansen voor je toekomst. Of je nu op zoek bent naar een stage, startersfunctie of je volgende carrièrestap. Je kunt als Barendrechter al snel aan de slag als technici. Als je al verschillende vacaturewebsites hebt afgestruind, dan vind je op Technicum de juiste vacature. Je kunt ook met ons contact opnemen, want wij helpen jou graag.

Technische opleidingen in Barendrecht

Wil jij leren om met nieuwe materialen en processen om te gaan? In een van onze technische opleidingen kun je nieuwe technieken leren en deze direct in de praktijk brengen. Er zijn verschillende vakrichtingen waarin jij je kunt specialiseren. Ontdek bijvoorbeeld de kracht van metaal tijdens de opleiding metaaltechniek. Je kunt ook werken met andere grondstoffen in de opleiding voor procestechniek. We bieden bij Technicum niet alleen bbl-opleidingen aan, maar ook vakgerichte opleidingen. We werken samen met bekende opleidingsinstituten, waardoor we jou een goede opleiding of cursus kunnen garanderen. Lees hier meer over op Technicum ONE

Welke technische functies zijn populair in Barendrecht?

In Barendrecht worden er verschillende technische vacatures aangeboden die bij jouw specialisatie aan kunnen sluiten. De meest populaire functies zijn:

Ben je de technische vacatures aan het doornemen, maar zit er op dit moment voor jou geen geschikte vacature tussen? Neem gerust contact op met ons voor onze gratis arbeidsbemiddeling. Dan gaan wij voor jou op zoek naar technische vacatures in Barendrecht op basis van je cv en motivatie.

Wat zijn de technische topwerkgevers in Barendrecht?

In Barendrecht kun je aan de slag bij verschillende topwerkgevers. Enkele voorbeelden hiervan zijn KPN, Croon Wolter en Dros en VolkerWessels. Al deze bedrijven blinken uit in een bepaalde specialisatie. Bij Croon Wolters en Dros zijn ze bezig met het vernieuwen van de leefomgeving. Dit doen ze door het inrichten en onderhoud van woningen en kantoren tot bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. Bij VolkerWessels kun je aan de slag bij een van de grootste bouwbedrijven van Nederland. KPN heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Zij hebben altijd diverse monteurs nodig voor de regio van Barendrecht.

Technische vacatures in regio Barendrecht

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Barendrecht of in de provincie Zuid-Holland? Kijk ook eens wat er voor mogelijkheden zijn in:

Ook in deze populaire plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Barendrecht? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Maak dan een job alert aan.