Technische vacatures in Amsterdam

Wil jij werken in de bruisende hoofdstad van ons land? Amsterdam staat bekend om de grachten, cafés, tal van musea en natuurlijk de Amsterdamse gezelligheid. In Amsterdam vind je daarnaast ook veel technische bedrijven en dus ook veel mogelijkheden voor een baan in de techniek. Al ruim 30 jaar biedt Technicum door heel Nederland technische vacatures aan. Op deze pagina vind je alleen vacatures in regio Amsterdam. Houdt deze pagina in de gaten want er komen elke dag nieuwe vacatures bij. Om het makkelijk voor je te maken kun je ook een job alert aanmaken, waarmee je op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste technische vacatures in jouw omgeving.

Werken in de techniek in Amsterdam

De hoofdstad is qua inwoners al jaren aan het groeien en daarom komen er ook steeds meer technische vacatures bij. Dit zorgt namelijk voor veel vacatures in de woningbouw, waardoor technische vakgebieden zoals elektrotechniek en installatietechniek al jaren groeien in deze regio. Al die extra inwoners moeten natuurlijk ook vervoerd worden en dat biedt weer baankansen in het openbaar vervoer. Eén van de trotse partners van Technicum is GVB, waar wij al jaren technische vacatures hebben in het onderhoud van trams, bussen en ferry's. Waar jouw specialisme ook ligt, als je wilt werken in de techniek in Amsterdam, dan ben je bij Technicum aan het juiste adres.

Technische opleidingen in Amsterdam

Met de technische opleidingen en trainingen van Technicum vergroten wij jouw vakkennis, terwijl je gewoon werkt. Geen inkomen verlies en wij betalen je opleiding. Dat noemen wij "Dubbele winst". Wij hebben voor jou een breed aanbod aan vakgerichte cursussen die jou verder gaan helpen in je technische loopbaan. Denk aan VCA-basisveiligheid, NEN 3140, lascertificaten, maar ook volledige technische MBO opleidingen op MBO 2, MBO 3 en MBO 4. Bekijk onze Werken en Leren pagina voor meer informatie en laat ons weten waar jij graag naar toe zou willen. Maak gebruik van onze opleidingsmogelijkheden en wordt de technische vakman of vakvrouw die jij wilt worden; mét diploma.

Welke technische functies zijn populair in Amsterdam?

In Amsterdam zitten een aantal grote technische bedrijven waar Technicum mee samenwerkt. Daarnaast wordt er altijd gebouwd en dat samen zorgt ervoor dat wij altijd diverse vacatures open hebben staan in Amsterdam. Kijkend naar ons actuele vacatureaanbod en de meest voorkomende technische vacatures uit het verleden, dan kunnen wij een 3-tal vacatures aanwijzen als de meest populaire technische functies in Amsterdam:

Elektromonteur is natuurlijk erg breed, want je kan niet alleen terecht als elektricien op een mooi nieuwbouwproject van BAM, maar ook als elektrotechnisch onderhoudsmonteur aan de trams van GVB. Even zo breed zijn de baankansen in de telecom. Hou je van werken in de buitenlucht dan zijn er mooie kansen in de aanleg van glasvezel, maar ben je liever in contact met klanten, dan zou een opleiding tot KPN monteur mogelijk interessant zijn. Waar jouw passie ook ligt, via Technicum heb je zo een mooie technische baan in Amsterdam gevonden.

Wat zijn de technische topwerkgevers in Amsterdam?

Amsterdam heeft uiteenlopende technische topwerkgevers zoals NS, GVB en KPN. Als je kiest om te solliciteren bij KPN dan zal de dienstverlening centraal staan. Wanneer je kiest voor GVB betekent dat je rechtstreeks zal bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad Amsterdam. Deze bedrijven staan goed aangeschreven als het gaat om arbeidsvoorwaarden die jou een optimale werkomgeving bieden. Hierdoor zijn deze technische vacatures heel populair. Naast goede arbeidsvoorwaarden hebben zij ook alle juiste certificaten en kunnen ze jou de optimale veiligheid bieden. Bekijk nu de:

Zie je een vacature die bij jou past? Twijfel dan niet en gebruik de "Solliciteer nu" knop op de vacaturepagina's om direct kans te maken op een van onze technische vacatures in Amsterdam.

Technische vacatures in de regio Amsterdam

Benieuwd wat er nog meer voor technisch banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Amsterdam. Breidt je zoekopdracht uit en bekijk de technische vacature in Noord-Holland of kies één van de volgende plaatsen:

Ook in deze populaire Noord Hollandse steden zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Amsterdam? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online via de ‘Solliciteer direct’-buttons die je op de vacaturepagina’s vindt.