Technische vacatures in Drachten

Bekijk hier alle technische vacatures in Drachten van Technicum. Je vindt onder meer vacatures van Allinq, Wadro en Philips. Bij deze bedrijven vind je uitdagende technische functies zoals engineer glasvezel, elektromonteur en TIG-lasser. Bij Technicum vind je niet alleen de leukste vacatures, maar wij gaan verder. Als technische werkgever zoeken wij niet alleen de beste match voor een vacature, maar wij leiden ook op, bieden de beste arbeidsvoorwaarden en zorgen voor een veilig werkklimaat. Vakwerk. Topwerk. Mensenwerk. Bekijk hieronder het actuele vacature aanbod en solliciteer op de technische baan die bij jou past.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

13 vacatures gevonden in Drachten

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Drachten er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Drachten

Drachten is een dorp in Friesland en ligt in een driehoek met Groningen, Leeuwarden en Heerenveen. Drachten heeft bijna 45.000 inwoners en is daarmee de op een na grootste plaats in de provincie Friesland. De plaats heeft geen stadsrechten en daarom behoort het niet tot een van de 11 steden van Friesland. In Drachten zijn veel technische bedrijven gevestigd op het bedrijvenpark A7. Veel bouwprojecten ontvangen materialen uit Drachten. Je zou kunnen dus stellen dat Drachten een belangrijke technische plaats is in Friesland. Drachten is dus een goede plaats als jij je verder wil ontwikkelen in het technische vak. Want bij Technicum plaatsen we niet alleen technici, maar we zorgen er ook voor dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Technische opleidingen in Drachten

Bij Technicum staat jouw ontwikkeling voorop en opleidingen en trainingen kunnen hier aan bijdragen. Dit kunnen vakgerichte cursussen zijn, zoals bijvoorbeeld lascertificaten of elektrisch schakelen, maar wij hebben ook een uitgebreid aanbod aan trainingen gericht op veiligheid. Denk aan VCA, Veilig hijsen of NEN-certificaten. Maar je kan ook je volledige technische MBO opleiding bij Technicum volgen. Dit doen wij middels BBL-opleidingen en hiervoor werken wij samen met lokale scholen door heel Nederland. Samen met een ervaren consultant kijk je welke opleiding het beste bij jouw wensen past en samen kijken we naar een technisch leerbedrijf waar jij je praktijkervaring op mag doen. Wij betalen je opleiding en jij ontvangt gewoon loon. Dat is de Dubbelen Winst van BBL bij Technicum. Kijk voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden bij Technicum op Werken & Leren.

Welke technische functies zijn populair in Drachten

In Drachten worden er verschillende technische vacatures aangeboden. De meest populaire functies zijn:

Ben je de technische vacatures aan het doornemen, maar zit er op dit moment voor jou niet een geschikte vacature tussen? Maak dan een job alert aan of kom in contact middels een open sollicitatie. Wij gaan graag met je in gesprek en kijken samen naar de mogelijkheden voor jou bij Technicum.

Wat zijn de technische topwerkgevers in Drachten

Een carrière in de techniek is topwerk. De absolute topwerkgevers in Drachten zijn Allinq, Wadro en Philips. De fabriek van Philips is al sinds 1950 gevestigd in de Friese plaats. Het is één een van de grootste ontwikkel- en productiecentra van Philips in Europa. Samen met 2000 collega’s werk je aan de productie van diverse Personal Health producten. Wadro levert materialen aan veel bouwprojecten, zoals wapeningsnetten of prefab betonnen elementen. Hierbij kun je denken aan heipalen, liggers voor bruggen en viaducten. Allinq is internationaal specialist in verbindingstechnologie. Al ruim 50 jaar zorgen ze voor de bouw en het beheer van informatie-infrastructuren in onder andere de telecomwereld. Er zijn dus voor verschillende technische specialismen genoeg functies beschikbaar in Drachten.

Technische vacatures in de regio Drachten

Benieuwd wat er nog meer voor technisch banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Drachten? Bekijk dan eens de opties in onderstaande plaatsen of bekijk de hele provincie Friesland.

Ook in deze plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Drachten? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online via de ‘Solliciteer direct’ knop die je op de vacaturepagina’s vindt.