Technische vacatures in Leeuwarden

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw technische loopbaan? Bekijk in onderstaand overzicht alle actuele technische vacatures in Leeuwarden. Gebruik de filters links om bijvoorbeeld jouw vakgebied of opleidingsniveau te selecteren óf bekijk natuurlijk alle technische banen. Van installatietechniek tot laboratoriumtechniek; je vindt jouw technische baan bij Technicum. Geen leuke functie beschikbaar? Maak eenvoudig een job alert aan of neem contact op met Technicum in Leeuwarden.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

62 vacatures gevonden in Leeuwarden

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Leeuwarden er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Leeuwarden

Leeuwarden is zoveel meer dan alleen de Elfstedentocht en suikerbrood. In Leeuwarden zijn veel mogelijkheden om te werken in verschillende technische vakgebieden. Kies bijvoorbeeld voor waterschappen, elektrotechniek of installatietechniek. Je kunt makkelijk via technicum solliciteren op een vacature uit een van deze vakgebieden. Naast het aanbieden van technische vacatures doen wij nog veel meer. Wij zorgen er namelijk ook voor dat jij straks veilig aan het werk kan. Wij geven jou persoonlijke beschermingsmiddelen en A-merk gereedschap, hebben afspraken rondom veiligheid en zijn VCU-gecertificeerd.

Technische opleidingen in Leeuwarden

Mocht jij nog graag op bepaalde vakgebieden bijgespijkerd willen worden dan biedt Technicum ook technische opleidingen in Leeuwarden. Via Technicum ONE kun je opleidingen volgen en certificaten behalen die je nodig hebt voor jouw werk. Hiermee kun jij je vakkennis en je kans op een baan vergroten. Je hebt alle keuzevrijheid in welke opleiding je wilt doen en je kunt direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Nog een voordeel is dat je naast dat je een opleiding volgt, je ook salaris ontvangt. Wil jij graag een technische opleiding volgen in Leeuwarden? Lees hier dan meer informatie.

Welke technische functies zijn populair in Leeuwarden?

In Leeuwarden kun je altijd diverse vacatures vinden voor vacatures zoals:

De verwachting is dat het aantal technische vacatures in Leeuwarden blijft groeien. Daar kun jij natuurlijk de vruchten van plukken. Lijkt het je wat om in de techniek in Leeuwarden te werken? Zoek dan technische vacatures in Leeuwarden op Technicum.nl.

Wat zijn de technische topwerkgevers in Leeuwarden?

Leeuwarden biedt veel mogelijkheden bij topwerkgevers voor wie in de techniek wilt werken. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij waterbedrijf Vitens om zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de drinkwater veiligheid in Nederland. Bekijk hier de technische vacatures bij Vitens. Is elektrotechniek of installatietechniek jouw specialisatie? Bekijk dan eens de technische vacatures van Strukton goed aan bij jouw ambities. Als jouw interesse meer in duurzame techniek ligt, dan zijn de technische vacatures van het installatiebedrijf Koninklijke Damstra wellicht interessant voor je.

Technische vacatures in de regio Leeuwarden

Benieuwd wat er nog meer voor technisch banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Leeuwarden of Friesland? Kijk ook eens wat er voor mogelijkheden zijn in één van onderstaande plaatsen of bekijk de  technische vacatures in de provincie Friesland:

Wil je direct aan de slag in de techniek in Leeuwarden? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online via de ‘Solliciteer direct’-buttons die je op de vacaturepagina’s vindt.