Technische vacatures in Heerenveen

Ben je op zoek naar technische vacatures in Heerenveen? Op Technicum.nl vind je altijd veel verschillende vacatures om jou te helpen die volgende stap te maken. Als je in de techniek werkt ben je echt met vakwerk bezig. Je bent vaak verantwoordelijk voor veel verschillende werkzaamheden. Welke technische werkzaamheden dat zijn hangt uiteraard af van de functie, maar ook het bedrijf waar je werkt. In Heerenveen zijn veel verschillende technische bedrijven en ook functies. Je kunt in Heerenveen zowel kiezen voor grote internationale als kleinere technische bedrijven. Hierdoor heeft Technicum altijd een vacature die bij jou past. Je kunt solliciteren door op de ‘solliciteer direct’ knop te klikken

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

15 vacatures gevonden in Heerenveen

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Heerenveen er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Heerenveen

Heerenveen is naast een plaats ook een gemeente in Friesland. Deze Friese ligt dicht bij Drachten en is het oudste veenkanaaldorp in Nederland. Door de gunstige ligging bij de afsluitdijk, maar ook bij de A7, A6 en A32 ben je snel in diverse steden zoals Groningen, Joure, Amsterdam of Lelystad. Daarnaast is het Internationaal Bedrijventerrein Friesland gevestigd in Heerenveen. Naast een gunstige ligging zijn ze op sportgebied ook bekend om de wereldberoemde schaatshal Thialf en voetbalclub sc Heerenveen. Kortom, een sportieve stad met daarnaast veel mogelijkheden om te werken in de techniek.

Heerenveen is een knooppunt in de provincie Friesland, vanwege haar centrale ligging. Naast de bekendheid als een plaats waar veel aandacht is voor sport (een Gouden plak) is het ook een aantrekkelijke locatie voor diverse bedrijven.

Technische opleidingen in Heerenveen

Of je nou een ‘oude rot in het vak’ bent of pas net begint aan jouw technische carrière, wij helpen je graag om jou door te laten groeien. Techniek blijft mensenwerk. Misschien ben je op zoek naar functie met meer verantwoordelijkheid of wil je een andere kant op en een nieuw specialisme leren? Via Technicum One kun je opleidingen volgen en certificaten behalen die je nodig hebt voor jouw werk. Een echte vakspecialist blijft zich ontwikkelen. Naast praktijkgerichte opleidingen kun je via Technicum ook 100 gratis online trainingen volgen. Bekijk op groei en ontwikkeling wat wij voor jou kunnen betekenen. Zo wordt werken in de techniek ook echt topwerk.

Welke technische functies zijn populair in Heerenveen?

In Heerenveen worden er verschillende technische vacatures aangeboden. De meest populaire functies zijn:

Heb je een technische vacature gevonden die perfect past bij jouw ervaring en kwaliteiten? Bekijk dan hier meer informatie over de sollicitatieprocedure. Wij van Technicum helpen jou graag om jouw doelen te bereiken.

Wie zijn de technische topwerkgevers in Heerenveen?

Heerenveen heeft veel mogelijkheden als je wilt werken in de techniek. Er zijn verschillende bedrijven met verschillende technische vacatures. In Heerenveen is er een vestiging van de technische werkgever ITBB. Zij werken aan verschillende projecten zoals klimaattechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en woningbouwconcepten. Zij bieden een veilige en prettige werkomgeving en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. In het nabijgelegen Sint Nicolaasga is IJsseltechnologie gevestigd. Zij noemen zichzelf het technische brein achter productieverbetering. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud dagen hun interessante opdrachtgevers je uit om jouw technische talent in te zetten en door te ontwikkelen als je dat wil. Bekijk technische vacatures in Heerenveen om te solliciteren bij een van deze topwerkgevers.

Technische vacatures in de regio Heerenveen

Benieuwd wat er nog meer voor technisch banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Heerenveen of in de provincie Friesland? Kijk ook eens wat er voor mogelijkheden zijn in:

Ook in deze populaire Friese plaatsen zijn er volop technische vacatures te vinden. Wil je direct aan de slag in de techniek in Heerenveen? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Maak dan een job alert aan.